Hayaliniz gerçekçi ve inancınız tam olabilir, maddiyatın ön planda olmasının nedeni kendimce karşılıklı güven sağlamaktır, tarihte içgüdüsel hareketlerin çoğu Machiavelli nin -Il fine giustifica i mezzi- sözüne tekerrür eder. Başarıya giden heryol mübah ise şayet ki bir noktadan sonra durum bundan ibarettir. başkada diyecek sözüm yok başarılar.
Parası olmayanların burada konuşma hakkı bile mi yok onumu demek istediniz.Ayrıca ben gerekli yatırımları reklama yapacağımı belirttim.Tasarımda oldukça güzel işler yapıyoruz ve birbirimizden para beklemiyoruz.Çünkü projeye inancımız var.Ben burada iş yaptırmak için açmadım bu konuyu projeyi beraber yapmak için açtım.Lütfen dikkat edin.
Ne gibi soru işareti anlamadım.Soru cevap diyorsanız daha iyi anlaşılacağını inandığım için o şekilde yazdım.Yada dediğiniz aklınızda kalan sorularsa cevaplamaya hazırım.
Anlamıyorum neden bu kadar para ön planda sizler için.Ben burada yeni fikrim olduğunu belirttim siz söyleneni yapıp hiçbir karşılık beklemeyen insanlar diyorsunuz.Bu insanlar yanlış yolda mı ? onlarda mı illa para alsınlar yani 3 kişi bir proje yapamazlar mı ? Yada birbirlerine para vererek yapsınlar projelerini.
Sizin uğraştığınız kadar bende uğraşacağım.Bizde vaktimizi bu projeye vereceğiz.Proje tutmaması hiç istemeyeceğimiz bir şey ama tutmaz bu deyip bu riske girmeyelim mi ? sizce Türkiye proje yapmayı hak etmiyor mu ? Kimse yeni fikrini ekip kurup piyasaya sunmaya çalışmasın facebook da twitterda vaktinimi geçirsin herkes.
Ben zaten konumda demeye çalıştığım gerçekten işini aksatacak bir durumu var ise bu projeye girmesin bu riske girmesin.
Bence proje yapanlarla ekip kurmaya çalışanlarla uğraşmayın piyasayı 20 30 TL ye logo yazılım yaparak düşüren kişilerle uğraşın derim.Asıl yazılımcılar hak ettiği değeri bu nedenle alamıyorlar.Parayı belki önü açık bir projeden bekliyorsunuz.Bunu yapmayın.