Gayet doğru. Almalısın bence parayı. Bizde 3 sene kadar evi satılık ilanına çıkarttık.Alıcam diyip almayan çok oldu. Çocuk oyuncağı değil bu.Kaç yaşına gelmiş insanlar ona göre plan yapıyor. Evin ipotekli olması hiç bir şeyi değiştirmez. Parayı aldığınız gibi ipoteği kaldırtıp tapuyu devredersiniz. Aynı durumları yaşadık bizde. Senet iptal eden oldu evdeki büyüklerim boşver diyip senedi geri verdiler. Ben olsam hiç caymam. Hadi deseki para bulmada sıkışıklık oldu falan filan neyse insanlık halidir dersin ama yok oraya uzak buraya uzak senedi imzalarken yakındı sonadan kendi kendine mi yürüdü bu ev ?
Bul olaydan önce bir kaç defa daha gittim Ankaraya kimi ankarada tarla teklif etti kimi araba,hatta kurban bayramında satarsın diye büyük baş teklif edenden tutunda,elinde kalmış malzemelerle bile takasa girmek isteyen oldu,bunuda bana emlakçılar iletti gerçekten,eve yaptığım masrafların haricindede fazla miktar istemedim.neyse onu söyledim emlakçı komisyonunuda ona göre koydu.ama şu bir gerçek kapora denen bir şey var,keşke bu teklifi kendisi yapıpta bu duruma beni düşürmeseydi.İşin içine birde Helal Haram kavramı giriyor en hassas olduğum noktada bu.