arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim iş yerini eskişehir osmangazi üniversitesi mehmet osman caddesi üzerine nasipse açacağım dükkan 100 m2 cadde üzerinde köşe ve iki tarafı komple camla kaplı bir iş yeri..
12 tane ps3 aldım. ayrıca samsung 46" EH6030 LED ve 3D destekli 8 adet 1599 tl'den tv aldım. bir adet langırt düşünüyorum ama araştırma yapmadım. kesinlikle olsun istiyorum.
sizden tekrar fikir almak istiyorum en çok tercih edilen ps3 oyunlarından bir kaç tavsiye verirmisiniz elimdeki oyunlar şunlar
pes 2013 9 adet
street fıght 1 adet
devil maycyl 1 adet
4 showdond 1adet
call off duty mw3 1 adet
kill zone 3 1 adet
başka ne alabilirim ??
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:36:04 -->-> Daha önceki mesaj 02:32:44 --
bende düşünüyordum ama 4 çıkarsa kötü olur

bu arada 1,5 fazla gibi geldi. cadde üzerinde mi? ve cebinizden tam olarak kaç para çıktı?
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim iş yerini eskişehir osmangazi üniversitesi mehmet osman caddesi üzerine nasipse açacağım dükkan 100 m2 cadde üzerinde köşe ve iki tarafı komple camla kaplı bir iş yeri..
12 tane ps3 aldım. ayrıca samsung 46" EH6030 LED ve 3D destekli 8 adet 1599 tl'den tv aldım. bir adet langırt düşünüyorum ama araştırma yapmadım. kesinlikle olsun istiyorum.
sizden tekrar fikir almak istiyorum en çok tercih edilen ps3 oyunlarından bir kaç tavsiye verirmisiniz elimdeki oyunlar şunlar
pes 2013 9 adet
street fıght 1 adet
devil maycyl 1 adet
4 showdond 1adet
call off duty mw3 1 adet
kill zone 3 1 adet
başka ne alabilirim ??