Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakin arkadaslar hic bir apple urununun yuksek sistem gereksinimi istemedigini ios macos vb sistemlerin cok stabil calistigini algilayamiyorsunuz. Ihtiyaci yok 2 gb ram e bilmem kac ghz islemciye her turlu hiz yonunden iphone tokatlar. Suan bu s3 u yandan tus kilitle ac yapiyorum seri sekilde ve cok minik gecislerde donma ve acilirken arka plan biraz gec geliyor 1 saniye kadar. Ben alismisim iphone da boyle seyler hic yasamadim tuhaf geliyor. iPhone da ac 20 tane uygulama bas home tusuna saniyesinde aciliyor gram kasma gormedim ben ki iphone 4 512 mb 1 gb oldugunu dusunun birde ki hic ama hic gerek yok 1 gb rame iphoneda...

Android in genisliginden hic bahsetmeyin markete giriyorum s3x hikayeleri bilmemne pozisyonlari... sacma sapan uygulamalar var appstore o yondende cok zengin. Bu telefonun iphonedan ustun hic bir yonu yok. Dedigim gibi israrla s3 diyenler apple urunu kullanmamistir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hocam en basitinden 2009 da çıkan 3gs 2012'de ios 6 ya güncellenip o telefon hala stabil çalışıyorsa fark ortadadır zaten

arkadaşım geçen sene sony ericson xperia neo v aldı telefonu android 4 e güncelledi menü geçişlerinde kasmalar uygulamara giriş çıkışlarda kasmalar telefon tabiri caiz ise mal oldu

aynı durumun samsung s2 ve s3'tede yaşandığını duydum.

dediğiniz gibi geçenlerde abimin iphone 3gs de app stora baktımda gayet zengin ve gereksiz hiçbir uygulama yok.

samsung gümüş ise apple altındır