internette arastırıp baktıgına göre sen de kullanmayı düsünmüssün . ama benim kullandıgımı görünce böyle davranmayı seçmişsin gibime geliyor ama hadi neyse

komiksin vesselam.Senin gibi pek çoğunu bu şekilde teşhir ettim ki cin olmadan adam çarpmayı meziyet saymasınlar.
Biz de zamanında cin ali bile çizemiyorduk, ancak kendimizi geliştirmeye uğraşıyorduk, sağdan soldan resim bulup yazı yazarak logo yarışmasına katılmıyorduk. Sadece siz değil sizin gibi pek çok arkadaş peydah oldu son zamanlarda bu yarışmalarda bu şekilde akıllı geçinen. Ancak başta yaptığım işe sonra ise müşteriye saygım vardır benim.
Logo sağdan soldan çırpılıp resimleri koyup fontla adı yazmak değildir. Zeka ürünüdür. Özgünlük ve düşünce gücü gerektirir. Bir esprisi olmalıdır. Çalışmalarımda bu güne kadar bunu savunup bu yönde çalışmalar yapmaya gayret gösterdim. Bundan sonra da böyle devam edecek.
Ancak söylediğim gibi . Son zamanlarda özellikle burası çocuk parkına, yarışmalar boyama kitabına döndü. İşini düzgün yapan tek tük gerçek grafiker kaldı. Ama onların da bu gidişe daha fazla katlanacağını sanmam.
O resmi bulup koymak değil meziyet, oturup aynısını çiz desem de sonucu çok merak ederim. Artı çizim gücünüz ne derece bilemem ancak logo en başta ince düşünme yetisi gerektirir. Hadi bunlar yok ve akıllı geçinip herkesçe bilinen, medikal ve tıp amblemini koyuyorsunuz ve birisi çıkıp bunu sizin çizmediğinizi söyleyince de çirkefleşip " sen yapacaktın dimiii" tarzı akli ve mantıki melekelerini kaybetmiş birinin kullanacağı cümlelerle , amiyane tabirle üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Pes...
Yeteneğiniz yoksa çizin geliştirin kendinizi arkadaşım, o da yoksa biraz ahlaki melekelerinizi geliştirin de pişkinlikte yeni bir boyut açmayın.