SkyLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Uzun zaman sonra bir açıklama yapmak istiyorum.

Methosting ile tanışıp anlaşıp "güvendiğimiz" gün sunucularımızın ödemelerini 1 ay daha geçip uzattık ve anahtar teslim yaptık. Bu uzun sürenin değerlendirilemeyip, tamamen sorunsala dönüştürülmesi Methosting'in problemidir, biz anahtar teslimi sadece sunucu ödemesi alarak yaptık. Anlaştığımız devir ödemesini hala alabilmiş değiliz, ne zaman kalan ödemeyi talep etsem çeşitli bahaneler duymaktayım. Eğer bu hafta içinde kalan ödeme Methosting tarafından hesabıma ulaşmazsa gerekli yollara çok güzel bir şekilde başvuracağım. Önemli olan söz verip, müşterilerimize Methosting'in her fırsatta "sizleri daha kaliteli bir firmaya" aktarıyoruz demeleri değil, bunu gerçekleştirmeleridir. Borçlarım yine kaldı ve sağolsunlar müşterilerimin çoğu mağdur edildi. Resmen 20 günü geçti ve hala ödememin %45'ini alabilmiş değilim, böyle ticaret ahlakı olmaz(!)

Methosting'e tekrar tekrar teşekkürler. Umarız bu şekilde oldukça başarılı olurlar... Yoksa ben nerelerde ne gibi açıklamalarda bulunacağımı gayet iyi bilirim. Kimse benim 3 yıllık emeğimle ve hakkımla dalga geçemez. Söz verilir, tutulur. Tutamayıp, yutuluyorsa kusura bakılmasın hakkımı yerde bırakmam.

Ödemeyi beklemekteyim Sayın Muhammed bey.

Harbi pişkinlik senin yaptığın gercekten yaa millet şikayet var bölümüne konu acmış sitelerin alayı mareze düşmüş liste halinde kanıtlı millet mağdur olmuş sen hala muhammet benim paramı ver diyorsun sana yakışmadı bu davranış kac kişi mağdur allah aşkına birileri yedekleri mareze atmış birileri sana yaptığı ödemeyi geri istiyor haklı ister hizmetmi verdinki parasını alacaksın sen hala methosting paramı ver almayı bilirim diyorsun harbi pişkinlik yaptığın bu insanlar sana güvenmiş hizmet almış sen müşteriyi mağdur ettin üstüne PARAMI ver diyosun bir git allah aşkına yaaaa cok rahatsın gercekten tebrik ederim

sen önce bu insanlara cevap pardon hesap ver sonra muhammet paramı ver dersin

https://www.r10.net/sikayetim-var/895...ze-dusmus.html