Bende Sivasta Üniversite okuyorum, geldiğim günden bu yana keşke bizim orada ailemle okusam diye aklımda düşünce var. Babam bitirde gel işte diye diye 3. sınıf oldum ama hala kafamdaki fikir değişmedi keşke ailemin yanında okusaydım. Sizde yabana atmayın bu fikri düşünün.
Benimde kilo alma verme olaylarım oldu ilk ay 10 kilo verdim. Geçen sene 15 kilo aldım. Düzensizlik diz boyu hemde tanıdıklarım, eşyalarım ve hayatımın yarısı memlekette yarısı burada..
Sıkıntın olursa Sivas'ta her türlü yardımcı olacak kişilerle görüştürürüm seni ustam. Sıkıntın olursa mesaj at hep görüyorum mesajları zaten. Yardımcı olmak isterim uzaktan da olsa.

Çevremiz çok şükür Sivas'ta bolca var.
Ciddi ciddi düşünmesi gereken bir konu üniversite okuyacakların gurbeti yaşamak istemeleri.. Çünkü gerçekten çok zor. Maddi sıkıntıları boşver ailenden ayrısın bunun ötesi yok ki

Ben ki hayatımda gözyaşı görmemiş biri ailemden ayrılırken; anneme sarılınca dedim hayat şimdi başlıyor asıl diye. Gözlerim ilk kez yaş gördü orada abartısız. Hem de akşama kadar!
Yurt, cemaat, ev falan hikaye. Hiç bir türlü rahat edemezsiniz. Hepsi sıkıntı. Ama paranız şöyle 2000 - 2500 falan varsa tutun bir ev 2-3 kişi olup o zaman çok huzurlu ve rahat yaşayabilirsiniz.