XrouRamein adlı üyeden alıntı:
Beni tartışmaya atıyor sonra üstüme üstüme gidiyor.Konuşturmaya çalışıyor konuşunca tartışmayı ben başlatmışım ve konuyu oraya buraya çekmişim gibi laflar sölüyor.ben 1000 FPS muhabbetine giriyordum orda 1000 FPS limitini kaldırma gibi işlemler söledi bana baştan beri hakaret ediyor.

XrouRamein adlı üyeden alıntı:
@Genki sizin o övülerek dağları taşları delen 2500 FPS'yide steam önermiyor?....
Senin bana attığın bu mesajdan önce, ilk alıntı yaptığım yerlerdeki gibi konuyu başka yerlere çektiğimi söylediğin cümlelerimi tutup bana göster, tüm r10 halkı önünde senden özür dileyeceğim.

Alıntı
İlk mesajımdaki içeriği yine tekrarlıyorum, pb 2 yapıp ticrate 10k yaparsanız anca 1k fps satıyorum diye milleti kandırırsınız.
Bu mesajda bana, konuyu farklı yerlere çektiğimi, senin üzerine üzerine geldiğimi,tartışma yaratmaya çalıştığım kısmı alıntılayarak gösterirmisin ?
Ben açıklamayı yaptım bu şekilde anca boş serverda 800-900 fps alırsınız, yüksek performans için therepower arkadaşın verdiği linke bakarak kernel düzenlemesi yapabilceğinizi,real time patch ilede daha yüksek performans alabilceğinizi söylemişim.

Benim 2500 fps falan daha iyi limit kaldırma olayları falan fişman buralara nerden girdiğimi gösterirmisin