GrayServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XrouRamein , kendinle çeliştiğinin farkındamısın ilk mesajından sonra nerelere gittiğinin bir oku derim
bakarmısın ilk mesajdan sonra aldığım cevaba, arkadaş eksik bilgi vermiş ben tamamlayayım diyeceğine sen anca 1000 FPS yaptığını sanarsın türünden bir cevap vermiş.Beni tartışmaya atıyor sonra üstüme üstüme gidiyor.Konuşturmaya çalışıyor konuşunca tartışmayı ben başlatmışım ve konuyu oraya buraya çekmişim gibi laflar sölüyor.ben 1000 FPS muhabbetine giriyordum orda 1000 FPS limitini kaldırma gibi işlemler söledi bana baştan beri hakaret ediyor.Kendimi savunmama fırsat verdirmiyor.Orda cevaplıyamıyorum.Konudan uzaklaşmaya çalışıyorum işine gelince kaçıyorsun diyo Daha öncede bir konuda gerekli cevabı vermiştim bana mesajla hakaretler etmişti onu moderatöre bildirme yapmadım cahildir.Zamanla kendini geliştirir diye ancak burda son noktayı koyuyorum.

Alıntı
R10daki arkadaşlar dediğin multi üyeliklerin mi ? yoksa msnden şakşaklığını yapan 2-3 mesajlı, sırf senin konularına yorum sallayan yandaşların mı ?
gitsin moderatöre şikayet etsin, eğer değilsem gelsin burdan özür dilesin , ben onun kadar düşük bir insan değilim.Messenger adreslerinden IP adreslerine bakamıcak kadar cahil kesim bir insanmı .Benim konularımı sallayan yandaşlar onlar kimmiş verirmisin isim?, veremiyorsan neden boş konuşuyorsun.Burda moderatörlere sölüyorum buda hakaret değilse ben niye konuyu o tarafa bu tarafa çekiyorum?, saçma saçma konuşmaya gerek yok üstü kapalı bana hakaret ediyor sizide böle bana cevap yazma teşviğine koyuyor.Madem böle şeyler yapıyorum böle cahil böle kifayetsiz kişiliksiz insanım neden sölüyorsun kanıtın yok @Genki neden ilk tartışmamızdan bu yana attığın mesajlardan sonra her attığım yorumu tartışmaya sürdürüyorsun?, halen uzatmaya devam edicekmisin etmicekmisin daha öncede sana sölemiştim attığın mesajların cevabıne eğer benle alıp veremediğin varsa yazarsın bana mesaj böle böle atarım sana msn adresimi ve ya sen atarsın ekler konuşuruz sorunumuz varsa çözeriz r10.NET bir ticaret forumu, rakiplerini(eski rakiplerini) ve ya tartıştığın insanı küçük düşürmeye çalışma forumu değil burda şimdi gelip bak yine konuyu nereye çekti diyecek kadar aciz bir insan olduğunu biliyorum ancak burda diğer arkadaşlarda görsün diye sölüyorum.2500 FPS olayında @k1zzle ile tartışan sensin DostSunucu için açtığım konuda yok bunu ben yaptım siz taklit ediyorsunuz diye tartışma açan sensin.Burda bana gelip sen anca kendini kandırırsın diye gelip (eksik bilgin var düzelteyim) diyeceğine tartışmaya sürükleyen sensin, o zaman konuşmayacaksın.Ben daha fazla konuşmayacam burda moderatöre bildirim atıyorum bu hakaretleri gerekeni onlar yapsın.