bulut51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak paranızı alacağınıza inanıyormusunuz bunu söyleyebilirmisiniz? İnanıyorsanız neden? Bide kazançlar günlük yatmaya başladı hocam sıkıntı yok şu anda. para çekme konusundada hergün çeken 2-3 kişi mutlaka duyuyorum
şimdi paramı alacağıma inansam ne olurki burda 1000 dolar yatırım yapmışım +refimle 2000 dolar yatırım yapmış arkadaşım da var daha beş kuruş hesabımıza yatmadı diyorum, sanal olarak orda yazan bişeyler var ve ben daha paramı kurtarmamışım.

Şimdi burdaki insanların amacı yatırım yapıp kazanmak mı yoksa ben parayı yatırayım inşallah 3-5 aya kalmaz paramı kurtarırım demek mi?

ticket attım demiştim cevap geldi.

para çekme ile ilgili cüzdan bölümünden (my wallet) takip edebilirsiniz orda kaç günde geleceği yazıyor diyor, en altınada not düşmüş!!! her ne kadar oraya yazsakta ne kadar zamanda geleceği belli değil, sistem oturmadı ayağı yapıyor herzamanki gibi, boşuna ticket atma diyor yani, ingilizcesinin çevirilmiş hali özetle bu.

Şimdi hala bu sistemi güvenilir rahatlıkla para yatırın gibi cümleler kullanırsanız kusura bakmayın benim gibi biride gelip burda gerçeği anlatmak zorunda kalır daha çok kimse zarar görmesin diye, bu yüzden ben yatırım yapacaklara çok küçük tutarlar yatırın hatta hiç yatırmayın diyorum.Herşey net olana kadar konu sahibinden de bu tarz bir yazı bekliyorum.

Son olarak "Para kazanmaktansa insan kazanmayı tercih ederim" bosch amcamdan sonra bende en son bu lafımı söylüyor kolay gelsin diyorum.