Kes, edepsizliği iyice tavan yaptırıp da bir de dayılanma. Sana hiç mi öğretmediler "hediye edilen satılmaz" diye? Biraz insanlara saygın olsun. Senin gibi fırsatçılığı meziyet bilenler yüzünden insanların insani duyguları köreliyor.
Açıkçası bu gibi insanlar yüzünden ben bu şekilde hediye domain yaklaşımını tasvip etmiyorum. 10 TL domain için para veremeyecek adam hiç bu işle uğraşmasın diyorum ve bu tarz domain'lerimi hep minimum fiyatlarla satışa sunuyorum. Satılmıyorsa da domain'leri düşürüyorum. Çünkü bizim insanımıza yaranılmaz, her şeyden bir çıkar sağlamaya çalıştıkları için "ondan beleşe alırım, 10 TL'ye gider satarım" zihniyetine sahipler.
Temelinde yatan olay "hediye etme". Dolayısı ile satsın satmasın hiç kimsenin umurunda değil. Al beklet 1 ay sonra sat. Tutup da insanlara küfreder gibi sıcağı sıcağına satmaya kalkmak saygısızlıktan başka bir şey değil, benim nazarımda.
Kimsinkide senin nazarina bakıcaz arkdasim sanana çokmu hevesliyim su bebe beni sevsin diye sevmessen sevme adama bak la al beklet 1 ay sonra sat hani hediye satılmazdi kafanı düzeltte sonra gel