Acil Laptop Alcağım İçin Elimdeki Son Kalan Domaini SAtıyorum..
PRleri 3 ve 4 Olan Domainler..
Domain Adı :
HitOver.Com
Bitiş Tarihi : 17.11.2012 (Alınmasi Halinde Tarafımca Süreyi 1 Yıl Uzatıcam)
Register : Metelixiz Net TR
Başlangıç Fiyati : 100 TL
Hemen Al : 250 TL (İndirim Yapılır ..)
Minimum Artış : 25 TL
Özel Notlar : Bundan Önce PR 6'ydi Vakit ve Okuldan Dolayı İlgilenemedim ve 3 Düştü Ama Rahat 5 Olur Eski Sistemi : Sosyal Hit Scripti Vardi 15 Bin Üyesi Vardi Rahat 1,5K Hit Alıyordu ve İyi Para Kazandım Google Günde 5Dolar Getiriyordu.. ve Kredi ve Premium Satışıdan Haftada Rahat 30-50 Dolar Getiriyordu ve Paypaldan Alıyorduk Daha Çok...
Domain Adı :
EleftheriaEleftheriou.Com
Bitiş Tarihi : 29.05.2013
Register : İsim Tescil
Başlangıç Fiyati : 150 TL
Hemen Al : 350 TL (İndirim Yapılır)
Minimum Artış : 40 TL
Özel Notlar : Eurovision Yunanistan 2012 Temscilcisi Resmi Fan Sitesi Şu Ana Kadar resmi Siteside Yok Ama Heryerde Çok tanılıyor.. Çok Şeker Kız.. İsmi Eleftheria Eleftheriou ve Günde Gerçek Diyorum 15 Bin Hit Getiriyordu Eurovisiondayken Sonrasda.. SEO Çalışmas Yaptırdım Google İlk Sayfada Çıkıyor.. 5 Özgün Yazı vardı ve Günde 10 Dolar Adsense Geliri Vardi .. İlk PR 3 Oldu Sonra PR 7 Oldu ve Baya Bi Reklam Kazandım Baya Bi.. Sonra PR 4 Düştü Ama Güncellenirse Harika Bir Site Olur...
Hediyeler : ****** Reklam Hesabı(Önermem) + 1 Yıllık 2 Siteyede Sınırsız cPanel TR Linux Hosting (1 Hafta Önce Alındı)
2 Domain : 550 TL Olur Peşin Fiyatına 500 TL Olur..
Şu Ana Kadar 3000 TL Kazandım Sırf 2 Domainden Reklam ve Google Adsense ve Diger Reklam Firmaları..
Önerim : Siteyi Daha Çok İyi Yerlere Getirip iyi Para Kazanmak..
Ödeme :
İstanbulda Elden Ele - PTT & Banka
İletişim : admin@sanalice.com (Mail)
destek@sanalice.com info@sanalice.com
Telefon için PM Atiniz..