AbsoluteZero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında bu modelde de sunucumuz var fakat kampanyamız olmuyor bu modelde.

Teşekkürler. 2.5 senedir gece gündüz hosting firmalarının dertlerini dinleyerek neye ihtiyaçları olduğunu öğreniyoruz. Buna göre çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bize güvenilir ve sunucuları ile ilgili detaylı bilgiler verilirse, bize erişimler sağlanırsa bellek/disk iops / disk alan ve işlemci ihtiyaçlarını analiz ederek en son müşterimize kısa vadede ne kadarlık bir büyüme düşündüğünü soruyoruz buna göre ona uygun çözümü öneriyoruz. Ne eksik ne fazla.

Siz bizim için değerlisiniz gibi klişeler değil bizim davranışımız. Sonuçta bizde karlılık amacı güden bir firmayız. Şahıslarla ilişkiler beni ilgilendirir. 10G için ise işiniz değerlidir. 10G'nin hosting sektöründeki misyonu müşteri firmanın karlılığının artacağı donanımları sağlamak. Böylece daha fazla kar eden firma büyümek için daha fazla sunucu yatırımına gidiyor.

Şahsi deneyimlerinden yola çıkarak açık açık söyliyebilirim yatırım zamanı geldiğinde hosting firmalarının bir çoğu en iyi, en hızlı makinaya göz dikiyor ve bunu istiyor bizden. Biz analizimizi yaptıktan sonra genelde daha az bellek, daha az işlem gücü ve daha az diskli makinaya yönlendiriyoruz müşterimizi. Zamanı geldiğinde arttırım yapın diyoruz. Upgrade fiyatlarımız diğer markalar gibi yüksek değil aksine ilk alımda sunucu üstüne eklenen fiyatlar ile aynı, hatta 3-5 ay sonra aldığınızda daha da ucuzlamış oluyor. Bazı fırmalar ek işlem gücüne ihtiyac duymuyor ram arttırıyor, bazıları disk arttırıyor ek olarak. Bazılarının satışları oyun sunucularına kayıyor disk ihtiyacı ortadan kalkıyor. Çok değişken bir sektör, ihtiyaca yönelik en doğru donanımı seçmek çok önemli. Çok oldu 20.000TL harcamaya hazır firmaya 7-8bin TL'lik sunucu verdiğimiz. Şartlar zorlanmamalı. Çift işlemci alıp 96GB ram alıp 12 disk alıp 40GB ram kullanırken 5GHZ işlem gücü kullanırken dislerin dolması ile karşılaşıp ben ne yapacağım şimdi demeyi hiçbir firma tabiki istemez.

murat bey güzel yazmışsın elinize sağlık bilmiyenler için güzel açıklama aslında yanınıza geldiğimde şunu anladım bazen alt yapıda bi değişilik şart o gün gördüğünüz ve fazladan kullandığım sunucuları şimdi kümeleme yapıyorum gece rüyama girdi iyi bir fikir dedim ve şuanda uygulamalara başladım büyük bir yer ve aşırı derecede sunucu artışım oldu 5 tane açabilirken şimdi 10 tane açabiliyorum

not : en üst seviyede olan sunucu için tekrar başınızı ağırtıcam bilginize daha sizinle çok işimiz var çok