ozkankandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba birmilyonnokta.com hakkında bilgi sahibi olan varmı ? internette araştırdım bazı sitelerde şikayet açılmış ve kaanmış kesin sonuca varamadım
Size bir çeşit seo hizmeti sunuyorlar ama hem bunu bir Google hizmetiymiş gibi pazarlıyorlar hem de yapamayacakları şeyler hakkında atıp tutuyorlar.
Bir çağrı merkezi kurmuşlar seo nedir bilmeyen adamlar gelip biz Google iş ortağıyız sizi tam 40 farklı kelimede ilk sayfaya koyacağız 1 yıl boyunca orda kalacaksınız diye sizi arıyor.
Mobil ödeme yöntemiyle para yatırılıyor ki eğer ödemeyi yaparsanız iade diye birşey yok. Yarım saat sonra bile arasanız size diyecekleri şey "Anahtar kelimelerinizi Google'a girdik artık para iadesi sözkonusu olamaz diyecekler.
Şikayetvar ve aloşikayet sitelerindeki şikayatleri günlük takiple sildiriyorlar. Google indeksinde rastlıyorsunuz ama siteye girdiğinizde şikayetin kaldırıldığını görüyorsunuz. Çözüldü diye işaretlemiyorlar, direkt şikayati siliyorlar.

Kısacası ben tavsiye etmiyorum, kimse 192 tl ye sizi 1 yıl boyunca istenilen 40 farklı kelimede ilk sayfa için seo hizmeti veremez.Vereceğini iddia ediyorsa da yalandır, inanmayın. Gelsin yiyosa benim seçeceğim 40 kelimede ilk sayfa çıkarsın.