resimde bir içerik. uyarı almana şaşırdım.
ekrandan 1 resime show deyip resimi yazıya ekleyeceksınız.
bende öyle diyordum ama adsense trden gelen cevap farklıydı.adsense botları resim ve videoyu görmüyormuş.adsense olan her sayfada yazı eklemeye mecbursun dediler.resimleri göremiyor,yazı yok haliylede boş sayfa çıkıyor.en üste 250*250 resim+adsense reklam için söylediyseniz bunu,yine aynı şekilde resmi botlar görmüyor,sayfanın üst kısmında sadece reklam var diyormuş.kısacası sayfa açıldıgında ucundan biraz da olsa yazı görücez diyorlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:47:28 -->-> Daha önceki mesaj 01:40:42 --
Hocam senin sitendeki gibi açılmıyor link olarak resime gidiyor. Aynı zamanda sizin sitenizde ki resimler çok büyük açılıyor onların ayarını yapamıyor musunuz ekrana sığacak şekilde ayarlasanız. Sizin ingilizce olduğu için bende erkan görünütüsü aldı ve yaptım olmuyor.
galeri ayarlarını güncelle dediginizde tekrar içerik eklediginiz ekrana dönmüyor mu?oraya aşagıdakini eklemediyse siz elle ekleyip deneyin,şu kodu eklemesi gerekiyor konuda o resimlerin çıkması için;
benim sitedeki resimlere gelince,yeni kurdugum eklenti ile alakalı o sorun