iyi akşamlar beyler jquery tema yüklediğimde ürün detay sayfası kayma yapıyor. sanırım JQUERY 1,9 ile proticaret uyum sağlamıyor. Nasıl çözeceğimi anlamadım...
Herhangi bir uyum sorunu şuan için mevcut değil. Alan adınızı yazın kontrol edelim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53:52 -->-> Daha önceki mesaj 00:44:31 --
Belli ki benden başka bu tür sorunlar yaşayan yok.
herşey bir yana bu sefer de sipariş verirken son aşamada aşağıdaki hatayı veriyor. sipariş işleniyor ama ekranda bir hata sayfası.. sipariş verildi mi bilmiyor müşteri. belki de çözümü basit ama bir de yardım eden olsa..
Server Error in '/' Application.
Object reference not set to an instance of an object.
Merhaba, site bilgilerinizi ö.m aracılığı ile ya da
info@proticaret.org adresine yollarsanız inceleyelim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:53:52 --
Belki yanıt verilir Tarık Bey.. Ama ücretli ticket alabilirsiniz. Bunun dışında çözüm için beklemeyin bence. Bu yazdıklarımdan sonra hiç cevap verilmez belki de..
Halbuki en başta forum üzerinden destek verilmekteydi ciddi anlamda. Ayağı alıştı insanların iyice scripte ve sonra...
Ne diyelim, hayırlısı..
Merhaba
by_seker bahsettiğiniz şekilde bir niyet ya da durum söz konusu değildir. Ekip olarak sorunları çözmek adına her kanaldan destek vermeye çalışıyor ve gayret ediyoruz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:58:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:56:58 --
Aynı sorun bende varyant eklenirken oluyor nasıl olucak ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba
TarikYildiz,
Site bilgilerinizi ö.m yolu ile iletebilir misiniz?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:05:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:58:32 --
www.ticaretbudur.com yeniden proticarette.
Daha evvel paralı iken başarısız bir deneyimimiz olmuştu
Şimdi uzun uğraşlar sonucu yayına aldık.
İnşallah bu sefer iyi bir referans olacağız arkadaşlara
Kendilerine teşekkür ederim
Ancak 404 sorunum var nasıl halledebilirim? Sistemin içinde bulamadım.
Merhaba
TBUDT,
Öncelikle yeni projeniz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sitenizin bilgilerini (FTP dahil) ö.m yolu ile gönderebilirseniz, kontrol edelim.
İyi çalışmalar.