Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay canına 1 poz 30 tl kötü çıkarsa indirim varmı aceba veya çektiğini almak zorundamısın

Yahu arkadaşlar adam mankenlik veya dergi kapağı için fotograf istememiş

Neyse öyle bi piyasa varsa söyleyin işten çıkayım fotoraf çekmeye başlıyayımn
HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırak ya ne parası vereceksin benim kardeşimin 200 TL ye altı makina var 12mp ben beleşe çekerim Harem yada Esenler'e gel yarın Esenlere gidiyorum sefer oraya orada ben seni çekeyim istersen otobüs sürüyormuş gibi bile çekerim.
meneleos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Esenler'de mi oturuyorsun ? Yarın nereye geliyorsun, dörtyol falansa ben gelirim

Edit:
30 sizin için çok gelebilir ancak bu işin meraklıları için hiç bir şey değil. 30 verdiğinizde tabiki kötü resim diye birşey yok. Profesyonel bir çekimden bahsediyoruz. İster dergi kapağı yap ister bilboard (nasıl yazılıyorsa artık) yaptır.
Lone arkadaşın dediği gibi dergi kapağına çıkmayacağım yada bilboarda.
Eğer çıkacak olsaydım 30 tl vererek kalitesiz (size göre kaliteli) bir fotoğraf çektirmezdim giderdim en baba yere orada çektirirdim. Merak etmeyin.

Hazar gibi 1 abimiz daha var yol paramı karşıla geleyim eğlenerek fotoğraf çekelim dedi bende kabul ettim. Facebook'a fotoğraf koymak için 30 tl paramı vereceğim tek poz için. Abimiz bayramdan sonra geliyor sağ olsun bu forumda saygı hak eden abiler ve arkadaşlar oldukça beni ve eminim diğer arkadaşlarımızıda sevindiriyordur.

Ve dostum neden arkadaşına 30 tlye çeken arkadaşına çekilmiyorsun? Bilboard yapsın seni yada dergi kapağına.

Hazarhizmet bedavaya çekiyor diye onamı fotoğraf çektireceksin. Arkadaşına söylesene seni çeksin yada 30 tl ver arkadaşına bize göre fazla bir para sana göre hiç bir şey ya.