Genki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zamanlar makina, hat durumu ve fiyatlar aynımıydı ve makinaya kurulan server sayısı saçmalayan bazı şeyleri eksik dar düşünceye sahip olandır hatırladığım kadarıyla 5 yıl önce 'CSDURAĞI YOKKEN' fiyatlar 60 TL den başlıyordu 10+2 server..

haha tutup olayı benim hizmet sağladım yere kadar çektin

evet işte bende sana soruyorum o zamanlar makine hat durumu ve fiyatlar aynımıydıda bu insanlar 1000 fps diye birşeyi o zamanlarda koymustu ?

Eee sen diyorsun bize bunu,r210,r210-2 basit işlemciye sahip makinelerde olmaz diye, bunlarda olmuyorsa eskiden nasıl oluyordu bu iş bize açıklarmısın ? CSDURAĞI yokken, 10+2 fiyatlarının 60 TL den başladığı zamanlarda hangi SÜPER işlemciyi kullanıyordunda pingboost 2 ile 1000 fpsyi alıyordun anlatta bilelim ?

Konuya cevap yazanlar , senin yazdıklarının aksini yazmış nedense sen yine tuttu konuyu fırlattın csduragına ,bakalım birdahaki mesajın ile nereye çekeceksin
son cevabımı yazıyorum, şu baştan okuduğum konuya kadar senin zorla beni konuya soktuğun si**k yarışını kesicem.O Zamanlar 1000 FPS yi kullanıyorlarmıydı o makinada çıkarmışlradı ancak, o makina özelliklerinde çıkıyormuydu hatırlarsan o 1000 FPS diye kavga ettiğin @MyGameArea ilk 1000 FPS yi çıkarmıştı 10 kişide dahi 1000 FPS oluyordu ve kernel güncellemesi yapmamıştı ee arkadaş çok iyi makinalarda müşterilerine iyi hizmet veriyor.Sen niye burda bana ettiğin hakaretten sonra konuyu otaraflara çekipte üstünü bana atıyorsun .Çok tartışmak istiyorsan topla 2 cs ci arkadaşını bu konuda münazara düzenlersin.r210 türü işlemcilerin özellikleri iyi olabilir ama eski işlemciler yeni teknoloji ile hazırlanmadılar.Şu anda sana makina, kernel, cs, fps konularını bitiriyorum.Çok makinalarla bilgi edinmek istiyorsanız.Datacenter, intel, hp, amd şirketlerinde çalışır bilgi edinirsiniz.Hayırlı akşamlar..