Kernel derlemesi yapmadan, Server side'da 1000fps ulasmak zaten mantıksız. Boyle bir cabaya bende girmiştim karmasık yollarla kernel derlemeye ugrasmadan debian 5.5 lenny icin 1000 fps kernel bulmustum.
http://www.ulrich-block.de/gameserverkernel/ burdan bakabilirsiniz.
Ayrıca @genki arkadasın vermiş oldugu linkteki ayarlara bakacak olursa bir cogu cpu ve guc limitasyonlarını kaldırma ile alakalı. Bu yuzden kernel şart.
o dediğin olay hocam anca r210, r210-2 ve ya QUAD gibi basit işlemcilerde ulaşamazsın ancak i7 2600k, i7 3700k , Xenon işlemciler, r510 serisi gibi işlemcilerde 1000 FPS yi gayet ulaşabilirsin burda söylediğim şey 1000 FPS limitine ulaşmanın en basit yolu o arkadaşa cevap yazmayacağımı daha önce söledim.Kendisi seviyesizce konuşmaya bayılıyor insanları tetiklemeye çalışıyor.Sana şimdi şunu sölüyorum elinde 16 gb i7 3700 k olsun ghz hizi zaten 3.8 canavar gibi işlemci ona kur kernel güncellemesi yapma direk bu işlemlerle bak bakalım 10 kişide 1000 FPS ye oluyormu olmuyormu? Ben Burda kernel güncellemesini yapmana gerek yok demiyorum, Gerçekten çok güzel bir oyun hızına kavuşuyorsunuz.Ben burda arkadaşa 1000 FPS yapmanın yolunu sölüyorum.Burda yazmışmı işlemcisini makina özelliğini vs, Ben zaten oraya yazdım kerneli performans attırmak içinde kullanabilirsin diye..Orda kendini çok bilgili ve sürekli bilgisiz cahil insana yazdım cevabımı..