Hergün mü ödemen var arkadaş, her açtığın konuda insanlardan önce para talep ediyorsun ödemem var deyip..Daha geçen gün iphone4 satışı açtın, ama nedense kimse önden para göndermeyince forum dışı sattım yazmışsın.
Dün konu açıyorsun, önce para diyorsun, bugün ödemem var diyorsun.Konun 2-3 gün duruyor.Satmak isteyen adam, moderatörlere para gönderme teklifini kabul eder.Hemen işi bitirir.
Ayrıca madem dürüst birisin, neden ürünleri farklı platformlarda elden 400-500 lira fazlasına satmak varken niye burada satıyorsun? R10dakileri çok mu seviyorsun, Yoksa kerizmi sanıyorsun milleti? Hangisi?
Serbest ticaret. bu beni ilgilendirir. ürün satıyormuyum satıyorum. ürün kişiye ulaşıyormu ulaşıyor. Olay bundan ibarettir. bu beni ilgilendiren bir konu. kimseyede laf düşmez. kusura bakmayın.
ben o gün saaat veriyorum alıcısı olmassa satarım diye. alıcısı olmadıgı için dıştan satıyorum. forum dışı satılmıştır diyorum. beni ilgilendirir SANANE...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:59:41 -->-> Daha önceki mesaj 19:59:00 --
Sen gönder raporları, bir yönetici geldiğinde seni güzel gönderecek geldiğin yere.
Aynı şekilde Senide . hiç kafanı yorma sen.