Genki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cs sunucularındaki server side alınan fpsnin ne olduğu hakkında bilginiz olmadığı gibi gelip burda benim yaptığım işe laf atar, yazdığım mesajın ne anlama geldiğini anlamadan cahil cahil sağa sola saldırırsınız.

Önce bir verdiğin linki baştan aşağı oku, neden yüksek fpsnin aslında sunucuda daha iyi bir cözüm olduğunu öğren bana gelip o şekilde mesaj yaz.

Burda benim 1000 fpsye ve cs 1.6 yı yapan kişilerin önerdiklerine anormal dediğimi gösterebilcek bir arkadaş varmı acaba ?
Yoksa yinemi benim gözlerde problem var ?

Hadi cevap ver bakalim..

Burda benim demek istediğim "herhangi bir düzenleme yapılmamıs kernelde,pingboost 2 yapıp 10k tickrate yapıp 1000 fps server satıyorum" derseniz milleti kandırmaktan başka bir iş yapmış olmazsınız.
O sunucuda server boş iken alacağınzı fps 800-999 arası olacak iken oyuna giren 10 kişiden sonra serverın size vereceği fps 300-600 arasında gider
sonrada 1k fps satış yapıyorum diye geçinir,millete yenilik sunmuş sunucuların performansına farklı bir boyut getirmiş kişilerin işlerinede laf atarsınız
Acıncak haldesin
hehe , halen laf çambazlığına devam ediyorsunuz ve arada bir mesafe tutmadan cahilce konuşuyorsunuz.. Orda yüksek FPS nin fazla olduğu söleniyor ancak onların maximum limitlediği FPS miktarı 1000'dir.Daha fazlası playerlar için etkili olmaz -pingboost 3 komutu ile çok hızlı sunucu sağlama imkanı sunmuşlar.Ben steam ın dediklerini sölüyorum oysa SİZ GELİYORSUNUZ Kİ "senin dediklerin yanlış" ancak bunları ben demiyorum steam diyor verdiğim linki iyi okurmusunuz.İngilizceniz kötüyse size bir tercüman gönderebilirim. FPS boost yazıyor o konuyu okursanız size yeterince açıklı okur.Bunları Başka Sunucularda buna dayanarak yapıyor.Kernel Güncellemesi ise Sunucunun 1000 FPS den aşşağı düşmemesi için yani binevi sunuculara ek takviye gibi birşeydir.Kernel ne işe yarıyor ne amacı güdüyor Desem bilemiceksiniz.

Alıntı
cs sunucularındaki server side alınan fpsnin ne olduğu hakkında bilginiz olmadığı gibi gelip burda benim yaptığım işe laf atar, yazdığım mesajın ne anlama geldiğini anlamadan cahil cahil sağa sola saldırırsınız.
diyerek kendinizi zaten çok seviyesizce küçültüyorsunuz , size daha yorum atmıcam r10 daki arkadaşlar sizi tanıyor..