Mutlaka blogumda yapıcam vs diyorsun. O halde sana son tavsiyem şu sitedir. PR değerin 4 ve üzerindeyse aylık sabit gelirin olur. Ödeme sorun çıkmıyor. İçine girince program bölümünde affilate ve couponsları olduğu iki sekmeyi (zaten öneriyorlar) işaretle sonra bir kaç gün bekle sana çeşitli görevler gelir. Onları sitene yerleştirdikçe para alırsın. İçerik yerleştirme görevi gelirse örneğin onu istedikleri gibi yerleştiriyorsun ve her ay paypal hesabına para yatıyor. Yatma gününü vs de ayarlıyorsun. Ama çalıntı içerik kopya resimler şu bu olmamalı. Bunlar iyi para veriyor ama özgün içeriğin olmalı kaliteli siten olmalı PR değerinin 1 in üzerinde olması yeterli ama 4 ve üzeri olursa teklifler daha iyi gelir. Ben eski blogumu satmadan önce onlarla çalışmıştım şimdi yeni sistem vs yapmışlar. İncelemedim ama bence daha iyidir. Eski bilgilerime dayanarak bunları söyledim. Değişiklikler olmuşsa yukarıda yazdıklarımdan sorumlu değilim. Sonra özel mesajda gelip şöyle demiştiniz ama böyle oldu vs demeyin. Gir incele kafana uyarsa çalışırsın işte.

Kolay gelsin.