sCw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 dk eline almakla iphone kullanmışmı oluyosun

5 6 ay iphone 4 veya 4s kullanmadığın belli,neyin mücadelesini veriyosun isteyen istediği telefonu alsın. Kimi parası çok diye iphone alır, kimi İos için alır,alamayanlarda senin gibi savunur durur yıllardır diğer telefonları.
Arkadaşım s3 alacaktı ona 4s aldırdım,şuan daha önce kullandığı telefonlar acaba telefonmu diye düşünüyor. S3 kullanana saygı duyarım ama asla almam sende asustan kar sağlamıyosan boşver bu boş lafları, önce bir iphone sahibi ol 5 6 ay kullan sonra deki övdüğünüz iphone 5 para etmez.
Mücadele veren sensin farkındamısın ben sadece söyledim diyorum.

İsteyen alsın ben almasın demiyorum sadece böyle bir telefon çıkacak ve bütçenizi daha iyi kullanabilirsiniz dedim. Yarası olan gocunur.

Bende samsung wawe II var ama kullanmıyordum işime yaramıyordu özellikleri. Şimdi asusun çıkmasını bekliyorum. Alanım SEO, ASUS SEOyla uğraşanlara para veriyor o yüzden asus diyorum.

Alamayanlar dediğin adamın 325 liralık stoğu var, normalde söylememde kendin kaşınıyorsun

Neyse, siz HALA S3 diyorsunuz. Ben diyom çanakkale boğazı, sen diyon yandı dilimin ağzı.

ekleme:

Ha şimdi sen samsung kullanıyorum diye sataşırsın, ben samsungla ilgili hiçbir yorum atmadım sen s3 cart curt dedin. Tam tersine Asusun yanında samsungun kötü olduğunu yazdım.

Wawe II ' yi parayla almadım, Fawori'den 15.000 TL lik boya aldığında yanında hediye olarak veriyorlardı.

LG notebook
Samsung Wawe II
Vestel LCD Duvar TV'si
Vestel LCD HDMI Büyük TV
LG FLATRON W1954S 2 adet LCD PC ekranı

Bunları verdiler.

Araştırabilirsin dilediğin gibi. Alım yaptığımız yer DMR INŞAAT

Konudaki son yorumumdur.

Tekrar konu sahibine söylüyorum, bütçenizi idareli kullanmak isterseniz beklemenizi öneririm.