Andorid, çakma sistem değildir. Geliştirilebilir sistemdir. Bi' nevi pardus gibi düşünün. Gerçi pardusu durdurdular artık.
Nokia inatla geçmiyor demişsiniz. Dediğiniz Nokia daha yeni Symbian'dan kurtulup Windows'a geçmiyor mu? Konuşuyorsunuz bilip bilmeden.
Kastımı reset atan demişsiniz, bu telefonla alakalı. Asus diyorum ben, başkası ilgilendirmez. Bu sistemdeki bir telefonda kasma olacağını sanmıyorum. Çünkü iPhone'dan kat kat performanslı bir işletim sistemine sahip.
Asus'un hangi anakartının pat pat düştüğünü gördünüz?

ASUS diyorum samsung diyorsunuz. Ne içtiniz?
Asus dediğiniz telefon daha pazarda yok siz ne içtinizki çıkmamış telefonu savunuyorsunuz

Şuan piyasada olan en iyi android telefon samsung s3 olduğuna göre onla karşılaştırma yaparım.
Ayrıca ios 1ghz ile s3 yerinden oynatmıştır.
Asus isterse 10ghz yapsın yinede bir iphone olamaz . Sadece taklitçi Android olur ,google amcası ne derse onu yapmak zorunda kalan , ezik firmalardan olur.
Nokia W8 ile anlaşma yaptı en azından kaliteli windows firmasını arkasına alarak farkını ortaya koydu . Piyasayda bildiğim kadarı ile 3-4tane yeni telefon çıkardı . Bu telefonlar bile androidi sollar
Yahu banane parasından arkadaşım kendi kendine konuşuyorsun yorumlarına baktımda yok samsungçu gelmesin felan. Ben samsungcu felan değilim.
İYİ NİYETLİ birisi olarak o fiyata çok daha iyi bir telefon alabileceğini söylüyorum.
iPhone kullandım diyorum, ne saçmalıyorsun hala anlamış değilim.
Buyrun siz iPhonecilere yenileyip kakalama stilleri;
Biz buna kalite diyoruz . Adamlar piyasayı sadece 2G 3G 3GS 4 4s ve iphone 5 ile dağıtıyor. Şekil değiştirme kaygısı olan bi firma olmadığını diğer apple ürünlerinde görebilirsiniz .