yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- .tr uzantılı domain istemiyorum diyen sensin. Ki Global uzantılar ile ccTLD 'ler bir değildir. Eğer işini o görüyorsa git al tutan yok zaten 15 TL. ".tr" istemiyorum diyip de ".tr" uzantılı domain örneği veren bir şahsiyet. Buna "kendini haklı çıkartmak için takla atan adam" mı diyorlar?

2- "Hangi millettensin" diye apır sapır konuşmadan önce forum kurallarını okursan, forum içerisinde .tr uzantılı domain satılamayacağını da öğrenirsin. Aradığın domain bahsettiğin domain ise burada neyin arayışındasın?

3- Sonuç olarak domain bölümü hiç görmediğin, hiç girmediğin bir bölüm değil. Başlıkları geziyorsun, ilanları geziyorsun ve bunları gezerken benzeri şekilde yöneticilerin kilitlediği diğer başlıkları görüyorsun. Eğer ki sen onları gördüğün halde bu şekilde başlık açıyorsan da o çöplüğü, o pisliği yaratan sensindir. Başkası değil.

4- Seo uzmanı, reklam uzmanı diye kendine paye biçiyorsun ama konu silindiği zaman Google tarafından nasıl değerlendirme yapıldığına dair konuşmaktan yoksunsun. Senin gibi 100 kişi kalkıp her gün 100 konu açsa ve her gün o 100 konu silinse Google efendi "çöp konuları mı siliyorlar" diyecek? Reklam uzmanı seni.
süper zeki bilgili akıllı arkadaş tmm sustum ben haklısın.

ok

lütfen konuya teklifin yoksa mesaj yazma artık.

Sen üstadsın bilemeden konuştum.