Adem46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce bir kaç kez, farklı nedenlerle 301 yaptım.

Açıkçası, iyi bir siteniz vardı, sıralaması hiti iyiydi bazı kelimelerde istediğim sıralardaydı arada güncelliyordum vs durup dururken patladı, herhangi bir google yönergesi ihlal etmedim, backlink vs kasmadım, copy kullanmadım... diyorsanız 301 yapmayın çünki teşhisi koymasanız tedavisi de olmaz. Sorunu farklı yönttemlerle çözmeye şalışmak gerek.

Yada, iyi bir siteniz vardı, sıralaması hiti iyiydi bazı kelimelerde istediğim sıralardaydı arada güncelliyordum vs durup dururken patlamadı, çünki fazla kastım, çok link aldım yada herhangi bir google yönergesini ihlal ettim bu yüzden sitem çok gerilerde gibi düşünüyorsanız O zaman hiç beklemeden 301 yapın derim

301den sonra 1.inci haftada'dan başlamak üzere eski yerine gelir. 301 yapacağınız eski domain en az 6 ay açık kalmak zorunda. Tamam linkler oturdu site düzeldi derseniz yönlendirme iptal eder yada , domaini düşürürseniz yeni domainde geriler..

Sonuçta 301, google'ın desteklediği bir durum, ihtiyacınız oluyorsa yapın ama sitenize güvenmiyorsanız yapmayın. Çok gerileyen sitelerin başka yolu yok zaten varsada paylaşırsanız sevinirim

(Kendi düşüncem)
vala dedgınız gıbı bır durum var aslında ben tam olarak nedenı bulabılmıs degılım sadece tahımı durumlar var mesela dıyorumkı belkıde cok saglam back lınkler almadım dırekt olrak yanı ondan olmus olabılır yada google yenı sıtelerı ılk asamada yuceltıp sonra gömuyor ısterse en kral sıte olsun bu panda dan sonra e ozmanda yanı hıc kımse yenı sıte acmayacakmı eskıler kopy paste ama kral yenıler kopypaste olmasa guncel olsa bıle yerın dıbınde mı olacak