Lenassart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaspersky varken Norton felan hikaye gelir bana yaşadığım bir kaç olay vardır arkadaş avast savunurken ben kaspersky savunmuştum virüsü o bilgisayara ******* sokamazsın tartışmasından internetten bulduğumuz tüm virüsleri test ettik

Avast bazı virüslere aşırı geç cevap tepki veriyordu exe çalıştıktan sonra anti virüs programı hiçbir işe yaramaz belki bu durum değişmiştir bilemem.

Kaspersky 2009 dan bu yana hiç üzülmedim

Windows 8 kullanıyorum bir haftadır kaspersky 2013 öneririm siz de deneyebilirsiniz virtualbox kurup

ayrıca kaspersky deki bulut koruması hakında: http://support.cccmos.com/index.php?...-korumas-nedir
Konuya ayırdığınız vakit ve açıklamalı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Ben 6 yıldır antivirüs programlarını izliyor ve test ediyorum. Sıralayacak olursak ilk vazgeçilmezim ESET idi fakat taakikaspersky internet security ile tanışana kadar. Son 2 yıldır kaspersky kullandım hep.

2 ay önce bir makale okudum norton hakkında. Herkes nortonu sistemi en çok kasan ve yavaşlatan antivirüs programı olarak bilir. Bende öyle bilirdim ama 2011 başından bu yana nortonu deniyorum ve söyleyebilirimki kaspersky ile başa baş gidiyor. Hatta bazen kaspersky'den bile daha iyi diyebilirim. Sistemi kasma adına hiçbir iz kalmamış. Bilgisayar çok daha hızlı ve performansı da eskiye nazaran biraz daha arttı. Disk yapısı olarak SSD kullanıyorum bilgisayarlarımda ve bunu her 2 antivirüs için de denedim.

Aslında konuyu açarken taslağı biraz daha daraltmam gerekiyordu Nortonmu kasperskymi diye ama söz konusu windows 8 olunca bir danışmak istedim. Eğer windows 8'de norton 360 sorunsuz çalışıyorsa onu kullanmayı düşünüyorum çünkü kaspersky kadar sağlam ve kaspersky'den daha hızlı diyebilirim. Arayüzü ve kullanımı da kolaylaştırmışlar.

Bu tabi benim bugüne kadar olan izlenimlerimden yola çıkarak bahsettiğim bir konu ama benim gibi test eden yada bu tür konulara ilgi duyan arkadaşların da bir düşüncesini almak istiyorum.

Sizce windows 8 için kaspersky mi yoksa norton mu? (Lütfen açıklayarak belirtiniz..)