kriter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce kendine lisanslı bir tema al yada kullandığın çalıntı temayı sitenden kaldır.
Temaya para vermiyorsunda WHMCS yemi para vereceksin.

http://infodizayn.com/ senin siten

http://kriterhosting.com bizim sitemiz

R10 yönetiminden de gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
Durumu size Kısaca özetledim Pm olarak,kesinlikle ard niyet düşünerek veya kasten yapılmış birşey değil.Arkadaşlarada açıklama yapmak istiyorum.Öncelikle Whmcs farklı bir domain için alınacak.
İnfodizayn durumu ise gerçekten trajik bir olay,Msn de whmcs için yardım konusu açtım o an 14 günlük deneme lisansını kullanıyordum,arkadaşın birisi çağrımıza cevaben yardımcı olacağını kurulum tema v.s logo dahil herşeyi ile fiyatta anlaştık,kuracağı temayıda kendisi hazırladığını söyledi,kurduktan sonra temanın akserverin sitede bedava dağıttığı tema olduğu bariz belli oluyordu, üzerinde hafif oynanmış bazı yerlerinde ise kod sorunları vardı ve bunuda kendi çabalarımla hallettim,parayı hesabına yatırdıktan sonra,arkadaş bizimle ilgilenmedi,daha sonra sripti ve siteyi o sinirle sildim,ve bir başka arkadaş msn de whmcs kurdunuzmu diye sordu bende kurdum ama geri kaldırdım durumu anlattım,madem mağdur olmuşsunuz ben size uygun bir fiyat ile yardımcı olacağım diye cevap verdi,Whmcs lisansı tema v.s hepsi dahil normalin altında fiyat verdi,lisansı aktarmak için ilk önce paranın hepsini istedi,ben güven konusu nedeniyle hadi ilk etapta yarısını gönderirim dedim bu bir psikolojik yaklaşım adamın istediği ücretin yarısıymış zaten,bunada paranın yarısını gönderdik işe başladı ve sonrasında lisans geç gelir 1 hafta sürer gibi ve bende sazan gibi inanıp tamam dedim,iyi niyet göstergesi olarakta hocam diğer geri kalanı lisans aktarılınca gönderirsiniz dedi,tabi paranın aktarılmasından hemen sonra arkadaş bir kaç temadan sonra yine akserverin temasını kurunca,aynı kişi olduğunu anladım.daha sonrasında Allah belasını versin dedim ve ne siteye girdim nede birşeyiyle uğraştım,Burda haksız olduğumu biliyorum,ne kendimi aklıyorum nede bir başkasına suç atıyorum,Kriterhosting taki durumu söyleyene kadar inanın siteye hiç giripte sağı solu ile oynamadım.kendisinden yaşatmış olduğum durum için özür diliyorum.