Genki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pb 2 yapıp ticrate 10k yapınca milleti anca 1k fps server satıyorum diye kandırırsınız
therepower arkadasının verdiği linkden baka baka düzenlemeyi yapabilirsiniz,rt patch ilede çok daha iyi performans alırsınız
@Genki sizin o övülerek dağları taşları delen 2500 FPS'yide steam önermiyor? https://support.steampowered.com/kb_...5386-HMJI-5162 sizin o kadar övüp gösteriş yaptığınız 2500 FPS yi standart bilgisayarın algılayamayacağı kadar hızlı bir FPS hızı kullanılıyor.1000 FPS yi steam bize ideal olarak sunuyor.Şimdide siz steam'ı cs 1.6 yı yapan kişilerin önerdiğinemi anormal diyorsunuz ben onu anlayamadım , illa isteyen olursa şöle çok hızlı olsun saniyesinde silahlar değişsin mermi saniyesinde gitsin -pingboost 3 yaparlar.Steam pingboost 3 ü CPU yu yesin ve en hızlı olsun diye yapmışlar.Bunları steam diyor.Ben demiyorum.Açıklamalarında o yazıyor.Steam'ın herşeyi yalan sizinki doğruysa ne diyim hayırlısı..

Son olarak burda benim ilgimi çeken nokta,

Alıntı
pb 2 yapıp ticrate 10k yapınca milleti anca 1k fps server satıyorum diye kandırırsınız
, Siz oynamaya devam edin.İnsanlar sizin laf cambazlığınızı izler..