Merhaba arkadaşlar.
Konuya şimdi girip yazdıklarınızı okudum.
Bende bu konuyu isteyerek paylaşmadım. Hatta haberim bile yoktu. Böyle bir konuyu r10 da isteyerek paylaşacak ve bununla vakit kaybedecek ayrıca bu konuyla beraber dalga geçeceğinizide çok iyi bildiğim halde zevkimdem bu tip konular paylaşmam. Sevdiğim bir büyüğüm rica etti konuyu paylaşır mısın dedi bende paylaştım.
Arkadaşlar konunun benimle alakası yokken beni konuda hedef almanız gerçekten düşündürücüdür.
Sanıyorum bizi henüz çok kişi tanımıyor.Bizler işlerini dürüst yapan kişileriz. Ekibimizde şuanda toplam 2 kişidir. r10 daki tanınmış hacklink kullanan, kullanmıyorum diyerek yalan söyleyen ve işi beceremeyen kişiler değiliz. Dürüst, (hacklinksiz) bir çok rekabeti üst düzey olan kelimelerde çalıştık ve başarı elde ettik. Başarı sağlayamadığımızdada hiç düşünmeden iadeleri yaptık. Tebrik etmek yerine maksat çomak sokmaksa buna devam edebilirsiniz.
İroni olayına geldiğimizde ;
Eminim ki, o mesaja "like" atan ve bunu yazan kişi Google'a "emreseo@gmail.com" yazıp sonuçlardaki ziyaretçi defteri sitelerini kopyalayıp liste yapıyordur. Buyrun :
https://www.r10.net/1065956333-post4.html O ziyaretçi defterleride kolay bulunmuyor. Özel arama teknikleri var. İnce ayrıntıları var. O konudaki saçma sapan arama teknikleriyle olacak bir işte değildir. Bir backlink uzmanıysanız bunları bilmelisiniz. Ben kendime seo uzmanı demiyorum. Ben link uzmanıyım. Herkeste bunu böyle bilsin. Ziyaretçi defterininde yararsız olduğu veya yararlı olduğunu siz daha iyi bilirsiniz. Bu konuya cevap yazan ve like atan bazı arkadaşlarında ziyaretçi defteri backlink sattığını ve aradığını unutmayalım. Ek olarak mail adresine bilerek emreseo yazdım ki, sizler mahrum kalmayın. Kendi listelerinizi oluşturun diye düşündüm. Gerçekler acıdır arkadaşlar. Siz kendinizi avutmaya devam edebilirsiniz.
Ziyaretçi defteri backlink nedir?
Bir web sitesini çeviriden çıkartan, çeviriye girmemesini sağlayan ve trustrank' ininde yükselmesini sağlayan bir backlink türüdür.
Bu forumda herkes üstünüm havasındaysa, hiç bir bilgi paylaşımı olmayacak ve herkes yerlerinde sayacaktır. Hiç bir şey öğrenemedikleri içinde aldığı işleri beceremeyeceklerdir.
Konuya dahada girmiyorum. Kendiniz çalıp kendiniz oynayabilirsiniz.
Size kolay gelsin.