Keyif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakalım ben de başladım arkadaşla çalışmaya. Amacım 1. sıraya çıkarmak falan değil 1. sırada sabit yerleşmiş olan siteyi biraz olsun sallamak.

Kısa süreli çalışmalar kısa süreli kazançlara neden olur. 1. sıraya çıktım orda kalırım gibi düşünceler olmasın aklınızda 1. sıraya çıkarsınız ama kısa sürede de düşersiniz. Bu çalışmada amacınız rakibinizi biraz olsun kıpırdatmak olsun.

Yöntemi sosyal ağlarla ilgili sanırım söylemiyor ama benim için önemli de değil. İlk kez birisine iş verdim bu şekilde çünkü göstere göster bu kelimede çalışıyorum dedi ve 24 saat içerisinde o kelimede yükselme oldu.

Sonuçları yazacağım ben de buraya. Ha sıralama değişmezse de olsun denemiş olduk derim. Çünkü amaç olarak belirlemedim araç olarak belirledim. Siz de bu şekilde belirleyin çalışırken sonra hüsran olduğunda fazla koymaz.
güzel hoş demişsinde, 1.sıradaki adamı kıpırdatmak, uyuyan devi uyandırmakta olabilir. yani adam sıralamadan düştüm diye daha çok işin üstüne bastırıp sizi kalıcı olarak geçebilir.

Maddi durumum müsait olunca bende bu çalışmayı yaptıracağım. Arkadaşa güveniyorum...