Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Budur Usta.Güzel domain ihale ile aldınız sanırım.

Bende katılacaktım ihaleye sonra dedim acaba marka konusunda problem olur diye katılmadım.
Teşekkür ederim değerli görüşün için.

AfMeSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bu değildir. =)
  • Trademark domainlerden kendini koruyacaksın
  • Haa madem koruyamıyorsun COM alacaksın =)

tabi benim bakış açım domain olarak...

Kötünün iyisi diyelim Markaların domain'leri konusunda ben de uzak durmayı uygun görenlerdenim. Ancak özel ilgim sebebi ile buna kayıtsız kalamadım

Com'unu almak sanırım imkansız bir durum Teşekkürler görüşlerin için.

SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
firmanın ilgilenecegini dusunmuyorum ama markaya ait modellerin bir kaç dilde tanıtımı videosu şeklinde projelendirilirse iş yapar hatta türkçe ing alm fransızca forum bölümleriyle ciddi iş yapabilir
WTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen marka model tanıtımları, fan forum olursa kullanabilirsin, firma patent hakkını ihlal etmiyorsun, yayınlanmış görsellerler logo kullanımı haricinde patent hakkından feragat etmiş sayılır, logoyu kullanmadan, clasic bir chevroleti logo yapıp kullanabilirsin.

domaini doğrudan satışında taliplisi olmayabilir belki ama projelendirilirse güzel CPC den kazanc elde edebilirsin Hayırlı olsun.
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel domain adsenseden iyi kazandırır.
wordpress birde resim botu, araba resimleri sitesi bile açsan yeterli olur.

Zaten firmaya satmak gibi bir amacım yok. Dediğin gibi fan sitesi tarzında bir şey düşünüyorum. Çoklu dil desteği olan. Belki zaman içerisinde com'una kafa tutacak düzeye gelir de firması talep de bulunabilir

Belki bir bayiisi de almak isteyebilir.

redghost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel domain hayırlı olsun
Teşekkürler dostum