CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlatamıyorum sanırım, konuyu kişiselleştirmekten ziyade firmaya dikkat çekmek için teknik destek ticket'larını paylaşıp üzerine netinternetten bahsettim, sadece son iletimin son cümlesi olay oldu. Konu sapıyor, firmalar hakkında görüşlerimizi belirtirsek daha sağlıklı olur.

Not: Sınırsız paylaşımının paylaşımlı hostinglerde elbette sınırlı olacağının farkındayım, ayrıca 60 GB rakamı firma tarafından iletilen bir rakam olduğu için dile getirdim; alacak arkadaşlarının bilgisi olması açısından, yoksa kotayla ilgili herhangi bir detaylı yorumum bulunmamaktadır.

Konu farklı bir yere sapmıyor, insanların kafasında soru işareti olarak kalan ve her fırsatta hosting firmalarının bazı çevrelerce hatalı,kötü,kalitesiz olarak yargılanmasına sebep olan bir konuya açıklık getirmek istedim. "Sınırsız hosting"i kullanmadan önce anlamak gerekir. Siz de natro'da sınırsız hosting kullanmışsınız, bu aşağıdaki cümlenizden anlaşılıyor.

"Ayrıca sınırsız alan, limitsiz trafik diyip Natro hosting gibi 60 gb ve üstünü vermemezlik yaparlar mı öğrenebilir miyim?"

Ben de bu sözünüze karşılık sınırsız hosting tabirine bir açıklık getirdim. Ayrıca natro hosting 60 gb veri barındırmanıza izin veriyorsa, bu büyük bir nimettir, kıymetini bilin ve suistimal etmeyin.

Sınırsız hosting alırsınız almazsınız, bu kimseyi ilgilendirmez. Ancak gerçek olan şu ki sınırsız bir teknoloji maalesef henüz yok, hal böyle olunca sınırsız hosting bir pazarlama stratejisinden öte gidemiyor. Ama bu bir sahtekarlık mıdır? Değildir! Sınırsız hosting satışı yapan firmaların sözleşmelerini okuyup,anlayıp servisi ona göre kullandığınız sürece sorun yaşamazsınız.

Burada yazılanları da sadece size karşı bir tavır olarak algılamayın, yazılan herşey geleceğin webmasterlarına,editörlerine,yazılımcılarına,tasar ımcılarına yol göstereceğinden, ben cümlelerimi daha genel seçiyorum.