Eline sağlık gerçekten çok iyi bir yazı olmuş. Bu bir nevi Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok olayına dönüyor. Framework kullanmak çok önemlidir. Sektörü takip etmek çok önemlidir. Örneğin bir themeforest işlerine bakıyorum birde bizim yaptığımız WP temalarına aralarında dağlar kadar fark var. Çünkü themeforest da belli bir standart oturtulmuş ama TR de daha o standardı yakalayan tasarımlar zor çıkıyor. Themeforest kesinlikle takip edilmeli ve gerekiyorsa ordaki işlerden esinlenmeliyiz. Yazının devamı gelebilir. Bootstrap nasıl kullanılır, responsive tasarımda em ölçüsü nasıl kullanılır gibi gibi.. Tekrar eline sağlık güzel bir konuya parmak basmışsın.
Aynen katılıyorum, burda bir standart yok, herkez kafasına göre tasarım yapıyor ve dediğin gibi, amerikayı tekrar fet etmeye gerek yok. her tasarım yapılışında sıfırdan başlamak çok gereksiz. bu şey gibi, bir inşaat ustacısının her seferinde tekrar kalıp yapıp sonra betonu dökmesi gibi. aslında standart kalıplar bir kere yapılırsa, birdaha hiç kalıpla ugraşılmayacak.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:42:24 -->-> Daha önceki mesaj 03:41:46 --
faydalı olabildiysem ne mutlu bana.