Merhaba,
PSD formatındaki web tasarımlarınızı son çıkan teknolojilerle HTML olarak kodluyorum.
Tanımıyorum ki ben seni hiç
Yaklaşık 4 yıldır sektördeyim. Son 1 yıldır kendimi HTML, CSS ve Javascript konusunda geliştiriyorum. Birçok son teknolojiyi ve yenilikleri takip ediyorum.
Nasıl çalışırsın?
Sayfaların PSD tasarımlarını (veya çalınması korkunuz varsa JPG hallerini) bana yolluyorsunuz. Nerenin nasıl çalışması gerektiğini, nasıl animasyonlar olacağını kısmen-detaylı şekilde anlatan bir metinle birlikte gönderiyorsunuz. Ben tasarımınızı
2 gün içinde inceleyip size süre, fiyat ve bir anlaşma ile geri dönüyorum.
Buraya kadar her şey problemsiz olursa tasarımın küçük bir kısmını koda döküp size gönderiyorum. Ufak anlaşmazlıklarımız olursa bunları çözüyoruz. Ben fiyatın anlaşılan miktarını aldıktan sonra kodlamaya devam ediyorum. Kodlama bittiğinde size gösterip ücreti aldıktan sonra, bendeki tasarımla ilgili her şeyi size bir zip dosyası olarak eposta ile veya dosya gönderme siteleri üzerinden gönderiyorum.
Daha önce ne yaptın? Birkaç referans göster
Yaptığım hiçbir HTML kendi anlaşmalarım olmadığı için (hepsi çalıştığım yerden aldığım işler olduğu için) açıkça paylaşamıyorum. Ancak referans olarak bana gönderdiğiniz tasarımın demosunu gösteriyorum.
Tamam, seninle çalışmak istiyorum
Harika! Yapmanız gereken tek şey
iletisim[at]hakanaktas·com·tr adresine tasarımınızın PSD dosyalarını veya dosyaların JPG olarak çıkartılmış hallerini yukarıda belirttiğim gibi tasarımdaki çalışma mantığını anlatan bir metinle birlikte göndermeniz. Elimden gelen en kısa sürede size bir teklifle geri döneceğim.