On3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seda sayan kaç kişiyle evlendi :=) şu mantığı anlamıyorum yahu. evliyken birileriyle olanlar erkek kadın farketmez. aldatmak, aldatmaktır.
hayatında 20 tane erkek sokan veya bayan sokan ile söylediği arasında ne fark var ?
kadın gayet durumu bilir açıklama yapmış islamiyet 4 e kadar izin vermiş tabi şartları var öyle ben istedim oldu yok.

geyiklik birşey yok islamiyet içinde var olan birşey 4 e kadar izin veriliyor. he bu zamanda kim bunu kabul eder, kimse etmez.

bana göre dini yoldan 4 bayanla evlenen ile hayatına 20 tane bayan erkek sokan arasında hiçbir fark yok. biri mantıkta doğru diğeri yaşantıda yanlış.

kimse çıkıp demesin hayatımda bir tane sevgilim oldu veya kimse ömrümde birtane kadın olacak diye garanti edemez.

zengin olan boşuyor parasını ödüyor gencini alıyor. bu daha iğrenç bana göre resmen kadını köle gibi mal gibi kullanmak oluyor ve bunu yapanlarıda her gün tv lerde şakşaklıyoruz.

biliyorum bu yorum bi çok kimsenin hoşuna gitmeyecek ama aynaya bakmak lazım biraz tefekkür iyi olacak.
islamiyette 4 kadına kadar olabilir diyorsunuz, belki o dönemlerde olabilirdi evet. Ancak artık kadınlar savunmasız, ayaklarının üstünde duramayan, konuşamayan, düşünemeyen varlıklar değiller. Hz.Muhammed sav.'in de bir çok karısı olmuş olup, rivayete göre bazı eşleri ile sadece korumaya almak için evlenmiştir ve boşadıkları da vardır.

Kuran'da yazana göre erkek birden fazla eş alabilir, ama tüm eşlerine maddi-manevi aynı mesafede olmak zorundadır. Bu maddi anlamda olsa bile manevi anlamda malesef mümkün görünmüyor. Çünkü 4 eşiniz bile olsa bunlar arasında en az biri gözdeniz olacaktır ve ona daha fazla sevgi, şefkat besleyeceksiniz.

Türkiye islam ile yönetilmediğine göre misakı milli sınırları içinde bu tür çok eşlilik yasal olsun vs. safsatasından vazgeçmeli herkes. Karısı ile muhabbeti biten, ilişkisi biten boşasın sonra gidip ne yaparsa yapsın. Bırakın bu çağ dışı saçmalıkları.

Bir de sözde haremlik-selamlık yaşayan "bu kadın" nasıl oluyor da eşine arkadaşını teklif edebiliyor, işte islamın nasıl kullanıldığını görün. sömürülüyorsunuz milleeeet