bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kadın sitesi yap gelinklik modelleri abiye modelleri son çıkan çantalar elbiseler etekler vs.birazda diyet konusu ekledin mi on numara.
hocam kadınlar derneği bana dava açmasın bize çatlak demek istiyor diye sonra halimiz nice olur, dava açarlarsa sen bile bizi kurtaramassın ilgin için teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:57:06 -->-> Daha önceki mesaj 11:55:54 --

yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ters psikoloji ile pazarlama yöntemi, markalaşma konusunda da önü açık olabilir bu sayede bilgicinitr 'ye katılıyorum
hımm olabilir ama çok rekalm için çok para harcamak gerekir sanırım ilgin için teşekkür

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:57:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:57:06 --

biomooj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kadın sitesi olur bak..
davalık oluruz hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:58:20 -->-> Daha önceki mesaj 11:57:37 --

darkazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video sitesi iyi gider.
evet bende ana fikrim bundan yana hadi hayırlısı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:58:58 -->-> Daha önceki mesaj 11:58:20 --

Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Catlak ile kadin arasinda bag kuramadim .d mizah diyorum bende karikaturler komik resmler videolar olabilr

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hocam kadım sitesi için daha önce niyetlendim ama bu domainle değil elimize makyaj.com geçiyordu son anda satacak kişi vaz geçti bize verceği fiyat 2 katına başkası verdi böyle talihsiz bi durum yaşadık sanırım kadın sitesi kadınlara yönelik domain olsa daha iyi olur illgin için teşekürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:00:00 -->-> Daha önceki mesaj 11:58:58 --

sasaleyte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video sitesi derim
ilgin için teşekkürler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:01:13 -->-> Daha önceki mesaj 12:00:00 --

yuKKo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mizah +video olsun reis
hocam sanırım sizin öneriniz daha mantıklı mizah + video ilgin için teşekkürler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:02:03 -->-> Daha önceki mesaj 12:01:13 --

deviL34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende oyun siteyi kur diyorum... iyice kafan karışsın
hocam amacına ulaştın iyi karıştırdın kafamı biraz daha karışırsa sanırım yapamıyacam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:02:56 -->-> Daha önceki mesaj 12:02:03 --

Ssedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
9gag benzeri bir şey iyi gider
evet bu öneriyi dikkkate alacam teşekküler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:03:51 -->-> Daha önceki mesaj 12:02:56 --

Mahmut.EFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın blogu olabilir diye düşünüyorum.
hocam olabilir ama kadınlar kızar bu işe biz çaklakmıyız diye girmezler siteme