Merhaba arkadaşlar,

Benimle birlikte para kazanmak isteyen arkadaşlar arıyorum. Şuan için hazır kurulmuş iki web sitesi var birisi moda sitesi diğeri spor sitesi şuan için çok fazla ilgilenemiyorum bu sitelerle fakat sitelere yenileride eklenecek. İşi kısaca anlatmak gerekirse tam sayıyı bilmemek ile beraber bir kaç tane web sitesi açmayı planlıyorum ve bunları yönetecek arkadaşlara ihtiyacım var. En baştan belirtteyim sabit gelir bekleyenler hiç mesaj atmasınlar gelir tamamen aramızda paylaşılacak yani ne kazanırsak birlikte kazanmış olacağız. Gelirler arttığı zaman muhtemelen aramızda anlaşıp yeni ücretli editör arkadaşları aramıza katacağız fakat onlar yönetim gurubunda olmayacaklar doğal olarak.

Şuan için yapılacak işler, içerik girilmesi(editörlük makale yazımı), wordpress tema düzenlenmeleri, sosyal ağlarda sitelerin tanıtılması ana işler olarak görülüyor. Sitelerin hosting gibi masraflarını şuan ben karşılıyor işler rayına oturduktan sonra bunlarda gelirden sağlanacak çünkü web sitelerinin sayıları artacak muhtemelen her daldan bir web sitesi olacak. Oyun,moda, sağlık, spor, dizi gibi siteler olacak ve herkesin bildiği gibi bu siteler adam gibi yönetilirse gelir ciddi rakamlara ulaşacaktır. Umarım işi kısaca anlatabilmişimdir lütfen ciddi olan kişiler sadece mesaj atsınlar geereksiz yere muhabbete girmeye gerek yok.