Birsaniye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar hassas bi mevzu olduğunu düşünmüyorum, özgünlükten kasıt başlığın başka sitelerdeki ile aynı olmaması değil, içeriğinin başka sitelerle aynı olmaması. Yani başlığı alıp yazıyı kendiniz yazarsanız yine özgün olmuş olursunuz.
yazıyı özgün bi şekilde yazdıkdan sonra zaten başlıgıda degiştiririm hocam,o fark etmez ki.başlık dedigin 3-5 kelimelik bişey,her türlü degiştirirsin onu.ben spinnerları sevmiyorum,ziyaretcilerden çok şikayet aldım bikez denedigimde.adamlar ne yazdıgını anlamıyor konuda.kendim de makale yazabilen birisi olmadıgım için bu sorun oluyor işte

deLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu soruyu sorduğuna göre, mutlaka bir çaresini de bulacaksındır
açıkcası ilk olarak bu sözleri 1 ay önce duymaya başladım ve bu süreç içerisinde bi çözüm bulamadım.şuan elimde adsense hesabı var fakat hiçbi sitemde adsense reklamı yok.

ugur_ben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense hesabına bir site ile başvururken o sitenin değerli içeriğe ve benzersiz içeriğe sahip olmalarını istiyorlar.. Adsense kabul şartlarından biri bu.. Ama zaten var olsan adsense hesabındaki bir reklamı bahsettiğin sitede kullanabilirsin...
başvuru sırasındaki protokolü biliyorum hocam,benim sözünü ettigim şey elimdeki adsense hesabı ve sahibi oldugum siteler.