rank mank bunlar hikaye ortada bi sorun var sorun çözümlenmedi maduriyet var ilgilenilmedi ya şuraya varya bana sayfa netin anlatıcak olan yada savunucak bir allahın kulunun bir cümlesi bile beni hiçmi hiç alakadar etmiyor boşuna allahın verdiği nefesi kalkıp klavyenizden şuraya yazmanız bile size zaman kaybı ve boş sözler tüketmeniz gerçekten beni hiçmi hiç alakadar etmiyor aklımda kısacası dandik bir firma buda buraya son kelimemdir istiyen istediği gibi yazsın
bizlerin dediği seni ki takmıyor o zaman yazıcaksın konuya arkadaşlar kimse yazmasın diye firma gelip cevap atsın diye burda sana yardımcı olmak icin gerekli açıklama yapılsın diye engin bey e pm atıyoruz msn den davet ettim neden senin sorunun neyse giderilsin diye senin konuşmaların resmen saçmalıktır burda benden yada başkasından iş almamışsınız sadece sana yardımcı olmak icin gerekli bilgiyi sunduk
arkadaşın dediği gibi o zaman buraya konu açmanıza gerek yoktu burdan ki fikir almayacaksanız
R10 ÜZERİNDEN ALDIYSAN ALDIĞIN TRADER NERDE ATTIĞIN TRADER NERDE ALMIŞ OLSAN -TRADER HAKINI KULLANIR OLURDUN KANITLARINIZI SUNMANIZ GEREK HİÇ BİR ŞEKİLDE YÖNETİM İŞLEM YAPAMAZ BUNA TİCARETİNİZ YOK BURDA