Listede tüm domainlerin fiyatları mevcuttur.
Domainden anladığımı iddia etmiyorum. Elimde değerlendiremediklerimi satayım kafi
Elinizde değerlendiremeyip de bir köşede duran domain'lere de kallavi değerler biçmişsiniz. Dolayısı ile bunları sattığınız zaman zannımca hatrı sayılır bir meblağ elinize geçecektir.
Bir kaç merak ettiğim şey var münasip görürseniz bilgi almak isterim;
Alıntı
tatlial.com buradaki asıl hedefimiz erkek erkeğe hediyeleşmek için site açmaktı. Eyüp belediye başkanı (kavuncu.com adresini aslında ona hediye etmek için almıştım sonra bozuştuk. [

] onu ziyarete gittiğimde pro kutusu gibi bir kutuda lokum ikram etmişti. benim kayınpederim de fatih koskanın sahibi. Güzel kutularla çifte kavrulmuş lokum, çikolata v.s. gönderecektik.
Burada neyin hikayesini anlatıyorsunuz? Anladığım kadarı ile almış olduğunuz bazı domain'lere dair paylaşımlarda bulunuyorsunuz ama bunun hikayesi pek egzantirik geldi bana.
İkinci merak ettiğim konu, örneğin treuro domain'e 3200$ biçmenize sebep olan düşünce nedir? Eğer bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sizin değer tespit yöntemleriniz konusunda bilgi sahibi olacağım.
Üçüncü olarak abartısız söylüyorum zannımca 2 sene oldu sizin bu domain'lerin listesini benim internetin hiç bir yerinde kayıtlı olmayan şahsi mail adresime spam yaptığınız (hoş forumda bile başlık açma imkanınız varken özel mesaj yolu ile domain'lerinizi yine spam yapma hakkını kendinizde görmüştünüz. artık hangi mantıkla yaptıysanız bunu), o süreçten beri pek liste değişmemiş ve fiyatlarda değişmemiş ama siz de aynı kararlılık sürüyor. Bu şöyle bir olaya benziyor; eski Yeşilçam filmlerinde dublörlerin kıraathanesi olurmuş. Yeni yetme artis adayları da oraya gelerek keşfedilmeyi beklerlermiş. Acaba siz de bu kararlılığı sürdürerek keşfedilmeyi mi bekliyorsunuz? Yoksa treuro'daki gibi örnek teşkil eden domain'lerinizi bu kararlılıkla pazarlayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Linkedin, Xing gibi ortamlarda bile spam'larınıza devam ettiğinizi es geçemeyeceğim. Ve anladığım kadarı ile şu sıra Twitter'ı keşfetmişsiniz ve spam'larınıza orada devam ediyorsunuz

Azminizi takdir ediyorum ve vermiş olduğunuz fiyatlardan da anladığım kadarı ile bu azmin sonunda kör topal bir domain satışı yaparsam ufakta olsa bu azmi tatmin edecek diye düşündüğünüzü de düşünmüyor değilim.
Dördüncü olarak bu domain'leri fiyatlandırırken hiç piyasa araştırması yapıyor musunuz? Örneğin Google Adwords'deki "Anahtar Kelime" bölümünü kullanıyor musunuz? Ya da bir piyasa araştırması yaparak örneğin "kalıpçılık" mesleğini icra eden insanlara son kullanıcı olan normal, sıradan halkın ne kadar ihtiyacının düştüğünü araştırıyor musunuz? Sanayi ortamında kalıpçılık sektörüne ne kadar rağbet edildiği konusunda bir araştırma içine girdiniz mi? Kalıpçı domain'ine 25 bin $ fiyat biçilmesi o domain'e birilerinin çok ihtiyaç duyduğunu mu gösteriyor? Yoksa sizin keyfinizin öyle istediğini mi?
Peki bunca çaba, azim bir yana insanları bıktırırcasına onların kişisel alanlarına tabiri caiz ise tecavüz etmenizi de es geçersek ve elinizdeki domain'lerin sirkülasyonu da ortada iken, portföyünüzde hiç bir değişiklik yok iken bir şey aklınıza gelmiyor mu acaba? Stratejinizi gözden geçirmek ve strateji değiştirmek gibi. Bu mutlak surette aklınıza geliyor. Stratejinizi değiştiriyorsunuz(!) daha doğrusu değişik mecralarda aynı stratejiyi sürdürüyorsunuz. Buna ne kadar strateji değiştirmek denilebilirse artık. Ama stratejiden kasıt bu domain'lerden bir yol olmadığıdır ve ya bu domain'leri tamamen çöpe atmak gibi bir strateji geliştirebilirsiniz, ya da "bunca yıldır reg parasını ödüyoruz anasını satayım zararın neresinden dönersen kardır ama inat ettim erkekliğin namını da lekeleyemem bu saatten sonra en kötü 1 domain satacağım şeref sayısını yapacağım" mantığını ve fiyat politikasını bir yana bırakarak o şeref sayısını yapacağınız fiyatlara inmeyi hiç düşündünüz mü acaba?
Eleştirel bakışımı ve size akıl vermek gibi üstlenmiş olduğum bu cüretimi affınıza sığınarak mazur görmenizi dileyeceğim Yusuf kardeşim. "Neden mazur görecekmişim?" diye bir söylemde bulunmak istersen de cevabını peşinen vereyim; yaklaşık 2 senedir her platformda ve hatta hatta en özelimde Google üzerinde arasan da bulamayacağın mail adresim de bile senin tacizlerine ve spam'larına maruz kaldığım için böyle bir içimi boşaltma ihtiyacı hissettim.