Bir bayan arkadaşımız verdiğim mail adresime resimli kanıtlarıyla uzunca bir yazı iletmiş. Foruma üye olmadığı için buradan yazamadığını ama mail adresimi burada yayınlayınca hemen yazmak istediğini anlatmış. Yazılarımı dışarıdan sürekli takip ederek kendini geliştirmeye çalıştığından bahsetmiş. Genç bir anne olduğunu ve kocası ile birlikte bu işe çok iştahlandıklarını, iş yerinden ayrılma kararında olduğunu hem evde oturup çocuğu ile ilgilenmek hem de CPA üzerinden para kazanmak istediğini bu nedenle bu işi tam anlamıyla öğrenene kadar sıkı çalışma yaptığını vs anlatmış. Kendilerini bu konuda desteklediğimi belirtmek istiyorum. Ayrıca güzel sözleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Resimli kanıtlarından bir tanesini özellikle forumda paylaşmamı istemiş. Yaptığı bir kampanyada 7search kullanırken kazandığı miktarların düşüklüğü ile LP yaptığı gün kazandığı 5 doların üzerindeki parayı görünce çok mutlu olmuş ve mutluluğunu bizimle paylaşmak istemiş. Bende kendisini kırmayarak ilgili ekran görüntüsünü sizlerle paylaşıyorum. Yalnız henüz yenisiniz ve kazandığınız 30 dolar civarı bir para, harcadığınız para ile kazandığınız para oranına lütfen dikkat edin. Geçmiş yazılarımda sıkça bu konuda hatırlatmalarda bulunmuştum....

Bol kazançlar kolay gelsin....

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:41:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:32:48 --

@bycopra70100 özelden az önce sorduğun soruya yanıtım kesinlikle evet, o yöntemde CPA içindedir. PPC-PPV e-mail marketing gibi yöntemler sayıyoruz ya. Sizin uyguladığınız yönteme de PPD deniyor. Ben denemedim. Ama deneyen arkadaşlarım iyi kazanç sağladıklarını belirtiyorlar. Size önerim. PPD veya hangi yöntemi uygulayacaksanız sürekli o konuda kalmaya özen gösterin, ince detaylarını öğrenin ve kendinizi uzmanlaştırın. Konuyla ilgili birçok makale, video vardır. Mutlaka araştırın.

Bol kazançlar, kolay gelsin...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45:26 -->-> Daha önceki mesaj 21:41:27 --

Kirkhammett adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yusuf hocam pek bişey anlamadım biraz açıklarmısınız.
Hiç ingilizce bilmiyorsanız bile ilgili sitenin açılışındaki videoyu izlediğinizde aslında ne olduğu açıkça anlatılıyor.

Kolay gelsin...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:50:21 -->-> Daha önceki mesaj 21:45:26 --

Bir arkadaşımız sormuş. Senin ilgilendiğin konuyu anladım ama onun basit yöntemi var. Bu forumda bile vardır ücretsiz scriptler konusuna bakmanı öneririm. Veya o konuda arama yaptır jquery olarak. Oralarda tam istediğin gibi birşey bulabilirsin. Sadece fikir dimi

Kolay gelsin...