ademoooz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işin meydan okumasi, bir de ise meydan okumak var. Siz su an ilk kisimdasiniz sanirim, bazi faktorlerden dolayi. Biraz sikinti cekmeniz olacaktir maalesef o 'bazi faktorler'den dolayi.
Elbette hocam

Mahmut.EFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere her işveren önce işi büyütür ki iş başvurusunda ona göre gerçekten çalışacak adam bulabiliyim diye. Her işin kendine göre bir zorluğu var. Herkesinde kendine göre zor gördüğü iş var.

Her şubenin aynı olduğunu düşünmüyorum bu tür firmalarda. Sonuçta bildiğim kadarıyla bir çoğu franchising yöntemiyle işletiliyor.

Kargo şubeleri, bu tür restorant zincirleri, teknoloji mağazaları, ulusal araç kiralama firmaları. Bunların bir çoğu franchising yöntemiyle işletiliyor.

Keşke daha iyi işlerde çalışalım hepimiz ama bence denemeden yorum yapmak çok doğru değil.
Müdürün anlattığı işlerden bahsettim hocam sadece

korkufan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
otelde barmenlik yapıyorumm.sabah 8 akşam 5 full time ayaktayım sadece ögle arası yemek molası 20 dk.günde ortalama 40 şişe ile çalışıyorum. her şişe 1 litre. her müşteriye verilen cl ortalama 5 cl.günde 2 fıçı bira bitiriyorum.her fıçıdan ortalama 200 250 bardak çıkıyor.giden colayı fantayı saymıyorum.maaşım 1100+bahşiş yazın bahşiş iyiydi. ama şimdi yok kadar az.

her iş zordur.kolay yok malesef ama bir yerlere gelmek için çalışmak şart.
Her iş zordur elbet ama, Bu kadarda zorluk çok fazla bence.