hocam temanız gerçekten çok güzel yeni oyun sitesi açıyorum bugün sizin temanızı kullanmak istiyorum, subdomain li olarak nasıl yükleyebilirim temayı yardımcı olursanız sevinirim.
Normal şekilde, yani normal domaine kuruyor gibi kuracaksınız.
elinize sağlık. daha bugün bir kaç oyun domainim var onlara oyun sitesi açsam yalandan da olsa diye düşünüyordum konuyu gördüm
bot olsa bir de süper olurdu

)
botta yazacaktım ama zaten piyasada bir sürü ücretsiz bot var, tema oyun için "oyun" resim için "resim" özel alanları kullanıyor ve bu özel alanları kullanan birçok bot var ücretsiz piyasada onun için yeni bot yazmaya gerek duymadım. Ben kendim de ücretsiz olarak dağıtılan Trendwp Oyun botu kullanıyorum.
S.a Hocam Ben Temayı Biraz Editledim Tabi Sizden İzinli Çokta Hoş Bişi Oldu İsterseniz DEMO Kaldırılmıştır 3 ncü sayfada resim ekledim Baka Blirsiniz.. NOT İmg Ler Hariç Birde Bir Kaç Başlık Rekleri Hariç Diğer Şeylere Dokunulmamıştır
Ayrıca Doynet Ustanın Rızası Olursa Paylaşabilirim
tabi paylaşabilirsin,ellerine sağlık, temayı farklı renklerde kullanmak isteyenler için alternatif olur.
Güle güle kullanın,
Oyun sitem yok ki bu yüzden bu temayı kullanmayacağım. Ancak, hakikaten çok hoşuma gitti ve emeğinizden ötürü tebrik etmek istedim. Ellerinize sağlık çok güzel bir tema olmuş...
teşekkür ederiz,
Temayı gördükten sonra oyun sitesi kurasım geldi teşekkürler paylaşım için.
teşekkürler,