Yeni sistem 2.0 Baya basarili bir calisma olmus. Yapanlarin ellerine saglik. Diger baska bir özelik Yapimci arkadasin eski versiyon kullanicilarini unutmayip fiyat farki almadan 2.0 kullanmasina izin vermesidir. Bu basarili calismadan dolayi tebrik ederim... Kolay gelsin... Bol Kazanclar dilerim.
Çok teşekkür ediyorum, version 1.0 da bizimle beraber olan dostlarımızı unutup onlara extra maliyetler çıkartmamız bizim için düşünülemez bile, hep beraber buraya geldik hep beraber devam edeceğiz.
Daha önce çalışmıştım sizle çok beğenmiştim. Yine alabilirim başarılar gayet güzel özellikler eklemişsiniz
Çok teşekkür ederim üstadım, herzaman bekleriz.
Sistem çok başarılı olmuş.
PM attım.
PM cevaplandı teşekkürler.
gelen yenilikleri çok beğendim ellerinize sağlık. bugün bx-platinum siparişi geçtim. onuda aktif ederseniz sevinirim. kolay gelsin..
Hesabınız aktif, aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı olsun.
Hocam vallahi diyecek kelime bulamıyorum çünkü eksik yok kusur yok insan sadece bu tür harika bir yazılıma hayranlıkla bakmakla kalıyo ellerinize sağlık tebrikler hayırlı satışlar
Çok teşekkür ediyorum üstadım, mahcup ediyorsunuz bizleri.
Hocam bu bot her site için geçerli midir ? yani elimizde rss adresi olan her siteden bilgi alabilir mi ? yoksa rss ye gerek yok mu ?
Kendi botunuzu kendiniz yazmak isterseniz RSS gereklidir, ama bizim mevcut 150 botumuzu direk kullanabilirsiniz.