Öyle 2 günlük yağda patates kızartma falan abartmış arkadaşınız...

Kimse firma çok düzgündü de ben biraz yamuktum o yüzden çıktım demez.. Herkes hemen önce bo.u firmaya atar. Yok şöyle kötü yok böyle kötü vs vs vs...

Lise mezunu kişiyi asgari ücretle başlatacaklar tabii ne bekliyordunuz ? Üniversite mezunlarını bile 900 TL ile işe başlatıyorlar bu devirde. Ben zamanında 1,5 yıl çalıştım McDonald's da...

Eğitim aldıkça yıldız aldıkça maaşınızda artıyordu. Bayramlarda vs normal ücretin 2 katını alıyordunuz.

Siz hangi statüde çalışacaksınız bilmiyorum ama McDonald's özel sektörde iyi para veren şirketlerden.

Hamburger firmasında yemek olarak mantı yada kebap yemeyi beklemiyordunuz heralde.. Puan sistemi var. Her gün 17 puanlık yemek yiyebilirsiniz. Hamburgerler genelde 12 puandır istediğinizi yersiniz. İçece + patates falan 17 18 puanla dilediğinizi yiyiyorsunuz...

Bir süre sonra evet hamburgerden bıkıyor insan orası ayrı. Artı olarak yağ kokuyorsunuz bir süre sonra sürekli o gıdaların arasında bulunmaktan...

Temizlik olayına gelince evet WC temizliyorsunuz yerleride siliyorsunuz hamburgerde yappıyorsunuz tepside topluyorsunuz. Fakat bir süre sonra kasaya geçiyorsunuz ki en temizi o...

Öbür türlü arka planda ya ızgara bölümündesinizdir ya tavuk bölümünüde ya süsleme bölümünde yada patates bölümündesiniz yada servis bölümünde tepsileri toplama masaları düzeltme...

Zevklidir eğlencelidir arkadaş ortamıda güzelse keyifli geçer...

Abartmayın hemen yok şöyle kötü yok böyle kötü diye...