audi_s5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarimakas
2 şer saniye aralıklarla site gezmek ne demek anlamadım ben. yani 2şer saniye aralıklarla tıklama mı yapıyorsunuz. eğer böyle yapıyorsanız bence bu doğru değil. 2 saniyede siz ne okuyabilir ne bakabilrsiniz ki. google bunu anlamayacak mı ?

kendinizle celiskiye düsmüssünüz, o zaman soyle anlatayim,
1-Google anlasa ne anlamasa ne biz alexada yükselmeye calisiyoruz degilmi google da degil.
2-2'ser saniye demek, gun boyunca sitende tiklanan sayfa sayisinin baya bir kabarik olmasi demek, alexa da diger kriterlerin yaninda bu sayfa sayisina da bakar, senin her sayfada ne kadar ne okuduguna bakmaz.
3-kul hakkindan cok korkan birisiyim 2 saniyede bir sayfan degisiyor diyorsam degisiyordur, mesela bugun herkesin sitesi suan itibariyle tam 12 defa dönüldü ve her dönmede 100 sayfa tiklaniyor, bunu bugun icin 12 ile carparsan ki hala dönüyor 1200 sayfa yapar her bir site icin. Google buna bakmaz ama Alexa buna bakar.
4-ben gruba girdigimde bazen yükselme bazen duraklama bazende gerileme oluyordu. Ne zaman ki bunu duzenli yapmaya basladim her gün minimum yükselme sayisi 500 site. bazi günler 5000 siteyi gectigimi bile gördüm. duraklama ve gerileme yok. Globalde 04.09.2012 tarihinde 156,782 ile basladim bugun 103.536. buradan bakabilirsiniz.
5-Son olarak kendin icin istemedigini baskasi icinde isteme, ben kendime yapiyorum ve iyide oluyor ki sizin icin de yapiyorum. Dersenki yok kardesim beni oyle degilde 10 sayfa ile 20 dakika gez, basimla gözüm üstüne listeden cikarir oyle yaparim.

Günlük sayfa sayisi ve hitlerim. bakin siz karar verin.

eyvallah. sen yine de benim sayfamda onu uygulama.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:06:58 -->-> Daha önceki mesaj 17:05:25 --

95 xx 190 ip ile 17:06 da dolaşım başladı. siteleri kapatmayacağım yarın sabaha kadar açık kalacak.