yanlış duymadınız konudaki gibi baba yiğit firmalar lütfen konu altında yada pm olarak fiyatlarını bildirirlerse geri dönüş telefon ile tek tek arayıp konuşucam lütfen açtığım bu konuda saçma sapan tartışma yaratıcak gereksiz postlardan kaçının sizin eğlence zamanınız benim çalışma zamanımdır ve boş gereksiz sözlerden kelimelerden vaz geçiniz 1 inci açtığım konu gibi olursa bu konuda moderatorden banlanma talebinde bulunucam

not : lütfen bana bende 64 lük var gel veriyim yok 32 lik var yok sen bunu ne için kullanıcan vs lerden kaçının 10 adet zaten 64 gb ramli sunucum var 1 adet 96 var

ben 128 lik ve bi üst seviyede sunucu arıyorum bütün sunucularım 6 adet sunucuda toplamak istiyorum arayışım budur

ve lütfen dandik işlemci modellerini yazıpta kendinizi zor duruma düşürmeyin alıcağım 1 sunucuda 128 likte 10 hesap açıp rami full tavan yapar kullanırım vericeğiniz donanımlara kefil olabiliyorsanız fiyat ve pm yazın ilk 24 saatte elimde donanım patlamaz ise alırım patlarsa geri iade isterim bunuda bilin çok ciddiyim deneme yapmadan sunucuyu almam