Hayırlı satışlar diliyorum öncelikle, son derece başarılı ve ilerici bir çalışma olmuş. Güncel teknolojiler (spin.. vs) sisteme dahil edilmiş. Spin özelliğini dahil etmeyi belki çok kişi yapabilir ancak onu oraya dahil etmeyi akıla getirmek yani özgün bir fikir üretmek herkesin yapabileceği iş değildir, bot ve eklenti fikirlerinin bile araklanmaya çalışıldığı şu günlerde.

Alıntı
Manifesto!
Türkiyedeki Bot sektörünün öncüsü olan botextra, piyasaya sunmuş olduğu Havuz, Otomatik Takipçi, Cloner, Keyword Finder gibi orjinal fikirleri türkiyedeki diğer başarısız sistemler tarafından kopyalanmaya çalışılmış, hatta bu fikirler kendilerininmiş gibi idda edilmiştir. Bu terbiyesizlik karşısında Botextranın bu konudaki tavrı açıktır ; Sistemimiz istenildiği kadar kopyalanabilir, türkiyede botextra ile rekabet edebilecek sistem henüz geliştirilmemiştir, sistemimizi kopyalamaya çalışarak da bizimle rekabet etmek mümkün değildir.Türk webmasterlar gerçek ürünü anlayıp taktir edecek, kopya bir yazılıma orjinalinden fazla parayı vermeyecek seviyededir.
Dikkat çeksin diye tekrar bir alıntılamak istedim bu kısmı. Tebrik ediyorum.