Lyublu arkadasimiz cok hayalcisin konuyu uzatmamak icin fazla yazmiyacagim. geri odeme yapacam dedim ama musteri temsilcilerimizi ariyarak tlfnu bi tanidiginiza istemissin ve yollamialar. hangi bayraga selam verdigin belli degil. aradan 1 ay gecmis hanfendi aradi cihaz acilmiyor diye dedim batarya soklancak ister yollayin ucretsiz yaparm ya da tlfncuya cuzi bir ucrete yaptirin dedim. kargo parasi vs. ayni olur dedim.

dier 2 arkadslarin cihazlari yollandi 64 gb modelleri bekledikleri icin guzllik yapmak istedim. konu altina yazarlarsa sevinirim.

satisada son veriyorum. bu cihazlar cin cihazidir her biri ayni olmasi beklenemez. biri 20 saat dieri 19 saat sarji gidebilir vs. masallah igne ucu kadar sorunlari buyutuyorsunuz. sanki kvk garantili iphone 4s sattik.daha cok sey varda neyse. galaxy s3 geldi orjinalden farksiz benden baska yerde de bulamazsiniz ama burada satmicam. zaten satiyorum bu urunlerden ucuza yararlanin diye ugrastim ama bazilari bezdirdi. hala orjinal mi diye soranlar var